Artea Grafmonumenten voor een bijzonder grafmonument

Artea Grafmonumenten staat voor bijzondere grafmonumenten en grafstenen. Naast de basis grafsteen is er de mogelijkheid om een grafsteen op maat te laten ontwerpen. Want geen mens is hetzelfde en elk mens verdient een uniek monument. Met hun gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en inlevingsvermogen komen zij altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene.

Artea Grafmonumenten ontwerpt het grafmonument samen met u

Een grafmonument ontwerpen voor uw overleden dierbare wordt bij Artea Grafmonumenten samen met u gedaan. Zij gaan met u in gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn en wat het levensverhaal van de overledene is. Alleen door met u in gesprek te gaan is het mogelijk om een persoonlijk grafmonument te ontwerpen.

Daarnaast hebben de mensen Artea Grafmonumenten de kennis om het ontwerp te realiseren. Zij kennen de mogelijkheden van materialen, zoals graniet, marmer en hardsteen, maar ook de toepassingen van glas, roestvast staal of brons. Eveneens beheersen zij de technieken om de uitstraling van deze materialen onalledaags te maken.

Met hun creativiteit en kennis wordt door Artea Grafmonumenten samen met u een bijzonder en persoonlijk grafmonument gemaakt. Een grafmonument waarbij materiaal, vorm en tekst een eenheid is en werkelijk iets zegt over uw dierbare.

Een uniek grafmonument

Samen met u bedenkt en realiseert Artea Grafmonumenten een persoonlijk grafmonument. Want iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal. Hoe eenvoudig een grafmonument ook is, het moet in de beleving van Artea Grafmonumenten iets zeggen over de overledene. Daarom nemen zij de tijd om alles tot in de details met u door te nemen en uit te werken. Op die manier wordt een grafmonument gemaakt dat past bij de overledene.

Waar kunt u terecht voor zo’n bijzonder grafmonument?

Voor een bezoek aan een showroom en -tuin van Artea Grafmonumenten kunt u terecht bij de vestigingen in Alkmaar en Veenendaal.

Grafmonumenten worden door heel Nederland geleverd. Bij elke begraafplaats gelden verschillende voorschriften voor grafmonumenten. Bij Artea Grafmonumenten zijn ze van de meeste begraafplaatsen in Nederland op de hoogte van deze voorschriften. Het is dus handig om hun te laten weten bij welke begraafplaats u het grafmonument wil plaatsen.