RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een complete inrichting van ons vakantiehuis in de Veluwe!

Wij zijn al erg lang op zoek naar een bedrijf voor de inrichting vakantiehuis compleet in stijl. Ons huisje op de Veluwe is echt toe een aan opknapbeurt. We zijn er al sinds 2014 niet meer geweest, omdat het zo slecht ging met het huisje. Nu waren wij het zat en wilde we iets doen aan het mooie huis wat we vroeger hadden. We wilden er weer in gaan met vakanties net als vroeger.

Een bedrijf vinden die ons vakantiehuis kon inrichten

Onze zoektocht naar een bedrijf die ons hiermee wilden helpen was nog ver gezocht. We hadden al eerder wat bedrijven benaderd maar die konden niks voor ons betekenen. Met ons beperkte budget, wouden ze ons gewoon helemaal niet helpen. Na een tijdje zoeken hadden we wel een paar bedrijven op het oog. De eerste die zat in de omgeving en hadden we een afspraak mee. Helaas was de man, waarmee we de afspraak hadden, ziek en hadden we iemand die hem vervangt. Het klikte totaal niet met deze man en we konden ook niet tot een overeenkomst komen. We gingen met een zucht het gebouw uit en we hadden nog meer één optie over.

Professionele vakmannen

Het laatste bedrijf dat over was, was het bedrijf Compleet in Stijl. We hadden helemaal geen ervaring met dit bedrijf en we zijn blind naar de afspraak gegaan. De band die wij met de medewerkers hadden was goed. Ze waren erg vriendelijk en luisterde naar onze wensen. Bovendien was het budget dat wij hadden geen probleem voor hun. Samen gingen we kijken wat voor stijl zij hadden met inrichtingen. Het was een beetje robuuste stijl en houthakkershut achtig, dit vonden wij echt prachtig en hebben een deal gesloten

Het resultaat is prachtig!

Nu zijn we een jaar verder en het is niet normaal mooi geworden. Alles is zoals wij het wilde en we herkennen het oude huisje helemaal niet meer terug. Het is perfect voor de zomervakanties om lekker tot rust te komen met onszelf of de kinderen erbij.

Wilt u meer weten over Compleet in Stijl? Bekijk dan de volledige website voor meer informatie op www.compleetinstijl.nl.

Gerelateerde artikelen

Mooi riet op je dak

GRIP Interieurprojecten

Wat is digitaal factureren?