Hoe werken E27 LED lampen

Rbwebart

Overweegt u uw huidige E27 lampen te vervangen? Wil je de evaluatie van led volgen? Kortom, u begint met het vergelijken van uw bestaande lampen met hun lage energie-equivalenten, dit met het doel om het onderzoeken aanzienlijk makkelijker te maken. Alle mensen doen het. echter, de belangrijkste kwestie niet weet iedereen  goed. We compileren dit artikel samen om de kenmerken van de evaluatie tussen een E27 LED lamp van 50 watt te vergelijken en u aan te tonen hoe we u een helpende hand kunnen bieden.

Het eerste wat je gaat te evalueren is de wattage. Dat is altijd het eerste wat elke persoon verschijnt voor zo meteen vertelt je hoe veel macht de lamp gebruikt en dus hoe rate-machtig zal het zijn om te draaien. U moet echter niet voor de gek houden dat wattage evenredig is met de helderheid. In de eerste plaats met een lage energie LED-lampen, omdat het niet. Het is een aspect van het energieverbruik. De E27 LED lampen zijn we bezig met het meest effectief gebruik maakt van 5 watt. Het equivalente gloeilamp maakt gebruik van 50 Watt. De wiskunde is vrij eenvoudig; Dit komt neer op een 90 procent energiebesparing.

E27 LED-lampen maakt gebruik van minder watt te vergelijken met anderen. betekent dat altijd dat het helderder? Je zult blij zijn te weten het doet te zijn. Om te peilen en de helderheden van die bollen we moeten kijken naar verwezen als de lichtopbrengst iets te evalueren. Lumina dimensies van de hoeveelheid opvallend licht gegenereerd via één zachte voeding. Het wordt gemeten bij een lumen meter. U zult versteld staan ​​om te weten dat de lichtopbrengst op elk van deze bollen is ongeveer identiek zijn. De lichtopbrengst van de LED lampen E27 is tussen 390 en 430 lm, die met betrekking tot dezelfde als de 50 watt identiek. Dat betekent dat ze een gelijke helderheid te delen. Echter, de E27 LED maakt gebruik van zeer veel minder energie.

De volgende overweging is nogal wat minder wetenschappelijke; vergoeding. De meeste klanten zullen onmiddellijk worden gevestigd op de sticker etiket, of maximaal entree prijs, van de bollen, die feilloos gemeen. De E27 LED doet groter dan het equivalent gloeilamp. Niettemin, de werkelijke prijs van deze lampen kan het best worden berekend over de tijd. Door het grotere energiegebruik en korte bestaan ​​span de 50-watt lamp normaliter kost het begin prijs worden. De E27 LED-lamp gebruikt veel veel minder stroom en heeft een uitgebreid levensstijlen overspannen van 30.000 uur; betekent dit dat u de monetaire besparingen krijgt in uw elektrische verlichting kosten en de kosten van vervanging.

Hopelijk heeft deze tekst die u voorzien van een aantal respectabele opening punten op het leren hoe om te beginnen met het vergelijken en het ontdekken van de aangename zachte LED-lampen om uw functies aan te passen.

 

 

https://leds-depot.nl/