RB Webart
Image default
Media

Met de lokale krant in Nijmegen bent u altijd op de hoogte

Wilt u ook altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt in en rondom Nijmegen? Met Nieuws- en Advertentieblad De Rozet, dé lokale krant van Nijmegen, bent u dit zeker! Dit is namelijk de informatiebron bij uitstek. Vanuit hun kantoor in Beek maken zij een lokale krant voor inwoners van onder meer Nijmegen-Oost, de gemeente Berg en Dal en de Duitse grensstreek. De lezer staat in die nieuwsblad altijd centraal. U leest hier bovendien altijd over lokale gebeurtenissen, wat het een zeer interessante krant maakt. Dankzij de fijne verhalen in dit advertentieblad bent u bovendien altijd op de hoogte van wat er in uw regio speelt.

Ontdek de advertentiemogelijkheden

Naast het lezen van deze lokale krant van Nijmegen is het tevens mogelijk om hierin een advertentie te plaatsen. Nieuws- en Advertentieblad De Rozet biedt hiervoor ruime mogelijkheden. Op deze manier komt u in beeld bij een groot publiek. Het plaatsen van advertenties in huis-aan-huisbladen is voor regionale bedrijven vaak de goedkoopste én makkelijkste manier van reclame maken. U heeft bovendien meerdere opties om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij dit nieuwsblad. Zo is elk formaat mogelijk in het blad. Zelfs de grootte van uw advertentie in Nieuws- en Advertentieblad De Rozet is zelf te bepalen.

Lees vandaag nog de lokale krant

Bent u benieuwd naar wat er allemaal speelt in Nijmegen en omgeving en bent u hierdoor op zoek naar een betrouwbare lokale krant? Dan bent u op zoek naar Nieuws- en Advertentieblad De Rozet. Zij weten precies wat er allemaal speelt en welke gebeurtenissen nieuwswaardig zijn. Daarom is dit blad ook zo populair. Wilt u ook eens deze krant lezen? Bekijk de krant dan eenvoudig online. Hier vindt u de volledige uitgave van deze week, maar ook die van vorige weken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot adverteren in deze krant? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit blad.