Voorkom dat uw project strandt door een combinatie van een puincontainer en ophoogzand

Het is vervelend als u de werkzaamheden aan uw bouwproject stil moet leggen omdat u nog geen puincontainer had besteld of omdat u grondstoffen te kort komt. Bij de juiste leverancier is een telefoontje genoeg om het binnen 24 uur al in huis te hebben. Bij een containerverhuurbedrijf kunt u doorgaans kiezen uit twee soorten ondergrond. Enerzijds kunt u kiezen voor gebroken puin. Dit materiaal is perfect om te gebruiken als oprit of verharding van de ondergrond. Hierbij wordt overigens geadviseerd om eerst een laag van 10 centimeter gebroken puin aan te brengen en daarna een laag zand, eveneens van 10 centimeter. Anderzijds kunt u ook voor zand bij uw containerverhuurbedrijf terecht. Dit zand kunt u gebruiken voor het ophogen van oppervlakken of als fundering of onderlaag voor straatwerk.

Deskundige klantenservice helpt bij goedkope container huren

Wilt u snel en makkelijk een goedkope container huren? Neem dan contact op met de klantenservice en laat u adviseren over de juiste container voor uw project. Soms kunt u ook tegen kleine problemen aanlopen eens de container bij u voor de deur staat. Want weet u bijvoorbeeld welk formaat container u moet huren? En wat als u voor een bepaald formaat gekozen heeft, maar naderhand blijkt dat de container te klein is? Of wat als u erachter komt dat u de container langer nodig heeft dan u in eerste instantie verwacht had? Wendt u zich dan tot de deskundige klantenservice van uw containerverhuurbedrijf. De medewerkers kunnen u antwoord geven op al uw vragen en een gepaste oplossing bieden voor uw probleem.

Goedkope container huren voor verschillende soorten afval mogelijk

Vergeet niet om een goedkope container te huren voordat u aan een verbouwing of klusproject begint. U zult uw afval immers wel kwijt moeten. U kunt in een puincontainer al het afval in opslaan waar u tijdens de klus of verbouwing mee te maken krijgt. Weet u al met welk soort afval u te maken krijgt? Misschien is het dan handig om een container te huren die specifiek geschikt is voor dat soort afval. U kunt namelijk een container huren voor groenafval, puin, grofvuil, grond, dakafval en houtafval. Door een specifieke afvalcontainer te huren draagt u direct uw steentje bij aan de verbetering van het milieu.