RB Webart
Image default
Meubels

Acht onmisbare accessoires voor je kinderslaapkamer

 Acht onmisbare accessoires voor je kinderslaapkamer 

Je hebt een kind in je leven en je hebt nog geen idee hoe je de ruimte gaat inrichten? Wij wel! Kijk maar eens naar deze 4 onmisbare accessoires voor je Kinderkamer die je in je kinderkamer kunt hebben en zie hoe ze functioneren in de ruimte. Een opgroeiende peuter heeft veel spullen nodig in de kamer die hem of haar het gewenste leven laat leiden. Het is niet alleen het nieuwe grotere bed en de vele opbergmogelijkheden. Hier leer je de essentiële elementen in de peuterkamer kennen.

  • Bed

De baby is net afgestapt uit een babybed, dus u moet ervoor zorgen dat de overgang naar het echte bed soepel verloopt. Het kopen van het kinderbed met lades blijkt de extra maatregel voor het maken van uw kind zich veilig voelen. Ook zal het kind zich er beter door voelen. Bijpassende matras, de bedrukte laken die past rond de matras kussen zal ook de perfecte eenheid.

  • Organisator

Kamer is meer dan alleen comfort voor uw kind. De beste manier om de kamer in de juiste volgorde te houden is om de opslagruimte voor uw kind en het houden van het speelgoed op een eenvoudige en betere manier. De optie die u moet proberen is het kinderbed met lades die beter zal zijn voor het houden van elk stuk speelgoed in een georganiseerde manier.

  • Speelgoedkisten

De speelgoedkist is aanwezig in drie kleuren, koper. zilver en goud is een luxe kinderspeelkist geïnspireerd door de fijne koper-, zilver- en goudstaafvorm. Geïnspireerd door de avonturen van Scrooge McDuck, de rijkste eend ter wereld, is deze speelgoedkist een handige opbergoplossing voor het kostbare speelgoed en de geheime traktaties van kinderen. Deze doos is gebouwd op hout, gelakt met metallic verf en heeft koperen bladafwerking. Hij is voorzien van een draaibaar deksel en een geheim vak, voor de meest dierbare kinderspullen. Voor een jongen is dit het perfecte stuk voor zowel opslag als decoratie.

  • Magische spiegel rond 

Elk meisje wil op een bepaald moment in haar leven een prinses zijn, wens is meer prinsessenstijl zoals deze magische spiegel rond ? Dit stuk is geïnspireerd op de spiegel van de boze heks uit ‘Sneeuwwitje’. Het is het perfecte item om de kamer van uw kleine majesteit om te toveren in een charmant magisch paradijs!

  •  Kindernachtkastje

Het nachtkastje geeft het kind een oppervlak om een glas water te bewaren. In dit verband moet er een zaklamp worden gezocht om te controleren of er kastmonsters zijn. Een nachtkastje met minstens één lade geeft het kind een plek om bijzondere schatten op te bergen. Goede verlichting geeft uw kinderen de nodige verlichting gedurende de dag en avond. Kies voor een bovenlicht, inclusief de hanglamp of inbouw. U kunt het kindernachtkastkje ook combineren met een spiegel rond.

  • Kinderen Dressoir

Dressoirs, enkele van de meest noodzakelijke meubelstukken om op te nemen in de slaapkamer van een kind, dienen als extra opslagruimte. Berg ook speelgoed of kunstbenodigdheden op in de laden van de commode! Heeft u weinig ruimte in uw slaapkamer, kies dan voor het kinderbed met lades.

  • Vloerkleed

Een pluche vloerkleed voegt een vleugje stijl, kleur en patroon toe aan een kamer. Vloerkleden van natuurlijke vezels zijn een goede optie voor drukke kamers. Kies een tapijt dat gemakkelijk schoon te maken is. U kunt kijken voor indoor-outdoor tapijten zijn ook een geweldige optie. Ook kunt u kijken voor donkere kleur tapijten die minder onderhoud na verloop van tijd.

  • Accentstukken voor de kinderkamer

Kijk voor de elementen die u kunt prioriteit in hun kamer. Denk aan een boekenkast en een leeshoek. Maak een lijst met accenten, afhankelijk van hoe uw kind de ruimte wil gebruiken. Kinderkamerdecor voegt extra stijl en persoonlijkheid toe aan de slaapkamer van uw kind. Kindermuurkunst kan ook de nodige sfeer toevoegen. Deze keuzes voegen wat leuke persoonlijkheid toe aan de ruimte door een paar stukken muurkunst toe te voegen. Kijk voor uw favoriete kleuren en persoonlijke belangen.

 

 kinderbed