RB Webart
Image default
Electronica en Computers

Een kennismaking met Martin Audio

Wat is Martin Audio?

Martin Audio is een producent van luidsprekersystemen en accessoires. Het Engelse bedrijf werd in 1971 opgericht door Dave Martin, een zogeheten ‘engineering maestro’. Hij wilde dat bands vaker voor een groter publiek konden gaan optreden en dat deze bands vanaf nu echt goed gehoord werden. De luidsprekersystemen van uitmuntende kwaliteit en met grote flexibiliteit omtrent accessoires zorgen tot op de dag van vandaag nog steeds voor het vervullen van deze visie.

Wereldwijd geliefde producten

De producten van Martin Audio zijn wereldwijd geliefd onder vele artiesten, bands, organisaties en evenementenlocaties. Hierbij moet je denken aan een zeer breed spectrum van locaties: van een excentrieke nachtclub tot een voetbalstadion en van een gigantische concertzaal tot een theater van huiskamerformaat. Waar ook op de wereld: de luidsprekers van Martin Audio staan te boek als topspelers in de wereld van audio. De uitzonderlijke klasse van deze geluidsinstallaties zorgen ervoor dat iedereen op het podium zijn of haar optreden tot een hoger niveau kan tillen.

Geluid als belangrijke speler van je evenement

Wat voor soort evenement jij ook organiseert, en op welke locatie je dat ook doet: geluid is immens belangrijk. Zonder de juiste kwaliteit komt jouw act, verhaal, muziek of andere boodschap niet geheel tot zijn recht. En dat is enorm zonde. Martin Audio speelt hierop in door hun luidsprekersystemen zo te ontwerpen dat het geluid van nature al formidabel is, zonder dat daar nog eerst een elektronische correctie aan vooraf hoeft te gaan. Hiervoor worden de ontwerpen voornamelijk vervaardigd uit hout, wat een natuurlijke akoestische klank geeft aan de muziek.

Vraag een specialist om advies

Een slimme zet is om samen te werken met een specialist die kennis heeft van de apparatuur van Martin Audio. Deze partij kan je helpen om de juiste beslissingen te maken. Voor het advies dat zij jou geven beroepen ze zich op hun vaak jarenlange ervaring in deze branche. Zo weten zij precies wat wel werkt en wat niet goed werkt. Heb jij specifieke wensen, eisen, ideeën of vragen? Dan kun je deze voorleggen aan de specialist. Zo weet je zeker dat zij ook goed voorbereid zijn op jouw situatie. Wat voor soort evenement je ook organiseert: Martin Audio zal er voor zorgen dat jouw geluid van ongekende en niet te evenaren kwaliteit is.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/martin-audio/