RB Webart
Image default
Entertainment

Waarom DiGiCo zo populair is

DiGiCo brengt uitmuntende kwaliteit audio mixing consoles

DiGiCo biedt in de wereld van audio en mixing geweldige consoles die bij vele mensen erg geliefd zijn. Het brede assortiment zorgt ervoor dat vele artiesten en bands een geschikt model kunnen vinden dat aansluit bij hun wensen. Zij kunnen met deze apparatuur de show stelen en zichzelf echt tentoonstellen. De combinatie van de kwalitatief uitmuntende mixing consoles met de functionele accessoires zorgen ervoor dat de gebruiker een persoonlijke sound kan neerzetten. Als jij een flexibeler en kwalitatiever optreden wilt dan dat je tot nu toe gehad hebt dan kun je de apparatuur van DiGiCo zeker overwegen.

Perfect voor de toerende artiest

Een extra pluspunt is dat DiGiCo met hun S series perfect inspeelt op de toerende artiesten. Mixing consoles zijn erg nuttig en vaak zelfs onmisbaar tijdens een optreden. Door compacte modellen te realiseren die mobiel zijn, zijn vele artiesten uit de brand geholpen. Zij of hun geluidstechnici kunnen zonder veel moeite de apparaten in de kofferbak plaatsen: DiGiCo heeft ervoor gezorgd dat deze in vrijwel elke kofferbak past. Op deze manier kan jij met de mixing consoles waar op aarde ook presteren. De multi-touch touchscreens zorgen hierbij voor een geweldige gebruikerservaring.

De brede inzetbaarheid van de DiGiCo SD series

Tot nu toe kwamen vooral de artiesten en bands naar voren. Echter is dat zeker niet de enige doelgroep die gebruik maakt van de apparatuur van DiGiCo. Zo worden de mixing consoles ook geütiliseerd bij theatervoorstellingen, concerten, live tv-shows, sportevenementen en andere grote doeleinden. De DiGiCo SD-series is een wereldwijd betrouwbare serie die de SD12, SD5, SD10, SD7Q, SD7, SD9 en SD11 omvat.

De specialist helpt jou aan de DiGiCo

Een verstandige zet zou zijn om je te laten helpen door een specialist met kennis van de vele mogelijkheden van DiGiCo. Zo kun jij de beste keuze maken in welke mixing console het beste bij jouw situatie past. Wellicht heb jij baat bij een model in de S-serie of juist uit de SD-serie. En welke accessoires maken het voor jou extra makkelijk om je wensen te kunnen bewerkstelligen? Vraag de specialist gerust om advies en kom samen tot het gewenste resultaat. Welk model je ook kiest: de DiGiCo mixing consoles bieden in elke situatie een geweldige oplossing voor jouw evenement.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/