RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Het opladen van je elektrische auto op kantoor

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, de elektrische auto. Terwijl we vroeger massaal naar benzinepompen reden om onze auto’s bij te vullen, zien we nu steeds meer laadpalen verschijnen in onze straten. Maar wat als je jouw elektrische auto nu op kantoor kunt opladen? Het opladen van je elektrische auto op kantoor is niet alleen mogelijk, het is ook nog eens een slimme zet. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Een groene stap vooruit

Laten we beginnen met het voor de hand liggende voordeel, milieuvriendelijkheid. Elektrische auto’s zijn een stuk schoner dan benzine- en dieselauto’s. Door je elektrische auto op kantoor op te laden, draag je bij aan een groenere toekomst. Je vermindert je CO2-voetafdruk en draagt je steentje bij aan een schonere lucht voor iedereen!

Gemak, gemak en nog eens gemak

Hoe zit het dan met laadkabels en wachttijden? Wel, dat is juist het mooie van opladen op kantoor. Terwijl jij druk aan het werk bent, wordt je auto opgeladen. Geen gedoe met tankstations of laadstations langs de weg. Gewoon aansluiten op een laadpaal van ReithPower en aan het werk gaan. Voor je het weet, is je auto weer klaar voor de rit naar huis.

Bespaar tijd en geld

Nog een reden waarom opladen op kantoor een slimme zet is: het bespaart je tijd en geld. Geen lange omwegen meer om bij een laadstation te komen. Geen kosten voor het opladen onderweg. Dit betekent niet alleen dat je tijd en geld bespaart, maar ook dat je productiever bent op je werk. Een win-win situatie voor jou en voor het bedrijf waar je werkt! 

Een toekomstgericht bedrijf 

Wanneer je werkgever een laadpaal zakelijk op kantoor installeert, toont dit aan dat ze toekomstgericht denken. Ze investeren in duurzame mobiliteit en laten zien dat ze begaan zijn met het welzijn van hun werknemers. Dit kan niet alleen de betrokkenheid van werknemers vergroten, maar ook helpen bij het aantrekken van nieuw talent dat waarde hecht aan duurzaamheid.

Elektrische auto’s hebben de toekomst en het opladen ervan op kantoor is een slimme zet die vele voordelen met zich meebrengt. Het is goed voor het milieu, gemakkelijk, tijdbesparend, kosteneffectief en laat zien dat je werkgever vooruit denkt. Dus, waar wacht je nog op? Sluit je elektrische auto aan op het kantoor, en je zult snel ontdekken waarom het opladen een eitje is op de werkplek!