RB Webart
Image default
Banen en opleidingen

Merchandiser & winkelinrichter – combifunctie

Vacature

We zijn op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in en gepassioneerd zijn door retailkanalen! Als het jou uitkomt zorgen wij voor een gave combinatiefunctie! Heb jij ervaring met het lezen van plattegronden, het plaatsen van displays en het tonen van producten? Werk je graag met teams en / of met merken als Heineken, Blokker, Mars en Nutricia? Dan zoeken wij jou!

Werklocatie: bij jou in de buurt

Wat ga je doen?

We werken elke dag hard om de verkoop voor onze klanten te verhogen, en ook jij kunt hieraan bijdragen! Een verscheidenheid aan merk A-producten kan worden getoond door POS-materiaal te tonen en / of aan te vullen, en kan ook worden getoond door winkels in te richten of van schap te wisselen. Werken in deze gecombineerde functie is afwisselend en uitdagend, het zorgt ervoor dat je op veel verschillende plekken komt en met veel verschillende mensen kunt werken. Klinkt goed, toch?

Bovendien kunt u zelf beslissen wanneer u werkt en welk project u uitvoert. U ontvangt een uitnodiging voor het project bij u in de buurt, waarna u zich kunt inschrijven. Maar wat heb je nodig voor de verkoop van goederen en conversieprojecten voor schappen?

Merchandising:

Als koper kunt u zelfstandig wandelen in de omgeving. Je bezoekt verschillende supermarkten / retailers en gebruikt POS-materiaal om de aandacht van merk A-producten te trekken en daarmee de aandacht van de consument. U kunt overwegen om rockers, vloerstickers en bouwdisplays te installeren. Voor commodity-artikelen wordt het transport voor u geregeld en krijgt u voor elk artikel een training.

Schapombouwer:

Gemiddeld duurt het 5 dagen om een ​​winkel te (her) renoveren. Het team bestaat uit 6-10 CPM-medewerkers en een voorman. De voorman is verantwoordelijk voor het beheer en de controle tijdens het project. Ook voor vragen kunt u bij hem of haar terecht.

Op de eerste dag laat je de spieren op de plank zien met het CPM-stafteam. Wees gerust, zo niet, begin dan vanaf de volgende dag. Want vanaf de volgende dag zorgen we ervoor dat de planken volgens het schappenplan worden ingedeeld. Op de laatste dag hebben u en andere teamleden de laatste hand gelegd aan de laatste aanpassingen en de winkel ingericht en uitgerust met gebruikt POS-materiaal. De winkel is klaar voor de opening van het festival!

Wat wij jou bieden

Uiteraard kunt u ook enkele verwachtingen van ons krijgen, wij voorzien u van: 

Contract van 5 maanden, op basis van 0 uur. Het is de bedoeling om te updaten. Dit is een flexibel contract, u kunt zelf beslissen welk project u wilt uitvoeren en wanneer.

Wekelijkse uitgaven.

Ben je 21 jaar of ouder, dan ontvang je een totaal inkomen van 11,34 euro per uur, inclusief vakantie en vakantiegeld. Ben je jonger dan 21 jaar, dan ontvang je een totaal inkomen van 9,44 euro per uur, inclusief vakantiedagen en vakantiegeld. Je ontvangt ook een dagvergoeding van 4,54 euro (netto 0,57 cent) per dag voor CPM gedurende 8 uur.

Uw kosten voor openbaar vervoer worden 100% vergoed Als u met uw eigen auto rijdt, krijgt u voor elke gereden kilometer onze vergoeding (19 cent netto + 12,5 cent bruto).

De totale bonus bij het introduceren van nieuwe medewerkers is 80 euro.

Training en begeleiding; behoud van zelfontplooiing.

Werk samen met bekende merken; dingen die goed staan ​​op je cv. Je kunt het gebruiken voor Heineken, Vrumona, Nutricia, Mars, Blokker, Jumbo en Aldi etc.

Wie ben jij?

Je wilt als visitekaartje fungeren voor CPM en onze klanten, een oplossing als je een probleem ziet, en als we snel moeten schakelen, dan word jij de eerste die flexibel wordt! Deze baan vereist ook een zekere mate van fysieke kracht, maar voor jou is dit geen probleem.

Om spullen naar deze locatie te kunnen brengen is het erg belangrijk om een ​​Nederlands rijbewijs te hebben!

Samen met onze klanten weet u hoe u ze moet behandelen; als collega’s hulp nodig hebben, dan staat u aan hun zijde en werken we samen om te slagen!

Degenen met plank- en display-ervaring hebben de voorkeur. Als je dit niet hebt, maar je wilt leren, dan heet ons team je ook welkom.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/merchandiser.html