RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Voip telefonie

Zakelijke Voip telefonie

Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie? Welicht is Voip telefonie de uitkomst voor u en uw medewerkers. Via de 3CX Voip telefonie centrale zijn alle medewerkers telefonisch bereikbaar tijdens het thuiswerken. Via onze gratis app zijn uw medewerkers bereikbaar en kunnen ze eenvoudig doorverbinden met collega’s. Naast de bereikbaarheid voor collega’s is het gebruik van Voip telefonie ook aantrekkelijker qua prijs. Bij andere bedrijven betaalt u vaak per aangesloten telefoon, maar bij PBXcomplete krijgt u voor een vast bedrag per maand een compleet pakket. 

Het 3CX instappakket van PBX Complete kost slechts €29,50 per maand en hiermee heeft u elke maand veel voordelen. 

 

Voordelen Voip telefonie

Het werken met Voip telefonie is een slimme oplossing voor uw zakelijk telefoonverkeer. Voip telefonie werkt locatie onafhankelijk wat het thuiswerken en flexwerken een stuk efficienter maakt. Het enige wat nodig is, is een stabiele internetverbinding. Uw medewerkers kunnen zelfs alleen gebruik maken van de software op een mobiele telefoon, zodat er geen vaste telefoons nodig zijn. Verder zijn er nog een hoop voordelen die ervoor zorgen dat Voip telefonie aantrekkelijk is voor uw bedrijf: 

– U betaalt een vast bedrag per maand voor een onbeperkt aantal gebruikers

– Voip telefonie is maandelijks opzegbaar en u heeft geen contract

– U maakt gebruik van uw eigen Voip centrale omgeving en werkt niet met meerdere bedrijven op hetzelfde platform

– Wij zijn altijd bereikbaar voor hulp of vragen 

 

Naast het aanbieden van Voip telefonie kunt u bij ons ook terecht voor o.a. een DSL verbinding, vast-mobiel integratie, telefoonnummers, IP telefoons & headsets en bellen met teams. Wij bieden een totaaloplossing aan die kosten efficiënt is voor zakelijke telefonie. 

Wilt u na het lezen meer informatie over onze diensten of maatwerkoplossingen voor zakelijke telefonie. Neem dan contact met ons op via telefoon, email of onze website. https://www.pbxcomplete.nl/voip-telefonie/

https://www.pbxcomplete.nl/voip-telefonie/