RB Webart
Image default
Aanbiedingen

3 tips om in je achterhoofd te houden wanneer je feestversieringen wilt ophangen

Feestversieringen ophangen staat bij de meeste mensen niet bepaald bovenaan het lijstje van dingen die ze graag doen. Wij kunnen best begrijpen waarom want er komen vaak verschillende frustraties bij kijken. Om maar een voorbeeld van een veelvoorkomende frustratie te noemen: slingers zitten vaak in de knoop en zijn meestal net te kort om van de ene kant van de kamer naar de andere kant op te hangen. Ook ballonnen opblazen kan een ware crime zijn. Wanneer je geen pompje bij de hand hebt zul je de ballonnen met de mond moeten opblazen. Als je nog geen last had van zuurstofgebrek dan heb je dat nu waarschijnlijk wel! Om het ophangen van feestversieringen net een tikkeltje leuker te maken, volgen hieronder drie tips die je in je achterhoofd kunt houden. Lees snel verder!

Goedkoop = duurkoop, schaf niet zomaar lukraak willekeurige versieringen aan

Even snel wat versieringen meepikken tijdens je wekelijkse rondje door de supermarkt: het is zo aantrekkelijk, maar niet aan te raden. Vaak laat de kwaliteit van dergelijke goedkope versieringen te wensen over. Van ballonnen die om de haverklap knappen tijdens het opblazen tot slingers die haast al inscheuren wanneer je er alleen maar naar kijkt. Schaf daarom ook niet zomaar lukraak wat willekeurige versieringen aan, want daar zul je spijt van krijgen. Zoals het gezegde luidt: goedkoop = duurkoop. Investeer liever iets meer in wat duurdere versieringen waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. Die paar euro’s die je bespaart zijn al die frustraties niet waard, geloof ons.

Ga naar de specialist voor de meest originele feestartikelen

Waar je de meest originele feestartikelen kunt kopen? Bij de specialist natuurlijk! Neem bijvoorbeeld een webshop als Slingershop.nl. Hier tref je een heel groot assortiment aan allerlei verschillende soorten feestartikelen aan. Hoewel je natuurlijk ook hier nog steeds een zakje standaard ballonnen en kant-en-klare slingers kunt kopen (maar dan van veel betere kwaliteit), ben je bij deze partij ook aan het juiste adres voor het zelf ontwerpen van slingers en andere feestversieringen en benodigdheden die je niet zo snel in een reguliere supermarkt tegen zult komen.  Denk bijvoorbeeld aan confetti shooters, photobooth props en diverse piñatas. Neem zelf eens een kijkje!

Voorkom last minute gestress en begin op tijd

Stress en frustraties willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Begin daarom op tijd met het ophangen van de versieringen. Je wilt niet nog dertig ballonnen met de mond moeten opblazen terwijl de visite al langzaamaan binnenstroomt.

 

https://www.slingershop.nl/