RB Webart
Image default
Bedrijven

Dit moet je weten voordat je naar de leuke stad Den Haag gaat!

In Zuid-Holland ligt de leuke stad Den Haag. Het is een dynamische stad die veel te bieden heeft. Vanuit de stad kun je nog veel meer leuke plekke in de provincie ontdekken. Denk aan een prachtig strand dat zich uitstrekt van Ouddorp tot Noordwijk, met badplaatsen als Katwijk en Scheveningen. Of ga naar steden zoals Leiden, Den Haag, Delft en Rotterdam. Wil je de natuur verkennen tijdens je bezoek aan Den Haag? Bezoek dan zeker het Groene Hart met zijn vele graslanden en molens. Voordat je je helemaal thuis voelt in je nieuwe stad, is het natuurlijk handig om het een en ander over de stad te weten te komen. Dat lees je hieronder!

Wat maakt de stad bijzonder?

Den Haag is een historische stad met vele oude en gezellige kenmerken. Dit kun je ook terugzien in de cultuur in de stad. Er is geen betere stad dan Den Haag om cultuur te beleven. Een goed voorbeeld hiervan is de Hofvijver. De Hofvijver is natuurlijk te vinden naast het Binnenhof, en daaromheen vind je de leukste musea van de stad. Denk maar eens aan Het Historisch Museum van Den Haag, het Mauritshuis en de Gevangenpoort. Breng dan ook eens een bezoekje aan het Binnenhof. Wellicht kom je hier ook nog wat politici tegen! Daarnaast zijn er ook vele sfeervolle en vooral gezellige marktpleinen waar je heerlijk kunt genieten op een terrasje. Denk hierbij aan de Grote Markt en het Kerkplein.

Waarom wonen in deze stad?

Den Haag is een super populaire stad om in de wonen. Je hebt er namelijk alles, zee, natuur, stad, cultuur, ga zo maar door. Wonen in Den Haag betekent dus ook wonen in een grote Nederlandse stad aan zee. Op korte afstand van de historische binnenstad vind je maar liefst elf kilometer strand. Het is daarom ook een super geschikte plek voor jonge gezinnen. Je kunt dus vooraf al eens kijken voor een peuterspeelzaal Den Haag. Met een peuterspeelzaal Den Haag kun je met een gerust hart met jonge kinderen gaan verhuizen. Er zijn wel honderden verschillende peuterspeelzaal Den Haag, elke met een eigen aanpak!

https://www.dakkindercentra.nl/peuteropvang/