RB Webart
Image default
Bedrijven

Waar kun je zakelijk raamfolie kopen?

Heb je een bedrijf en wil je je ramen voorzien van raamfolie? Ga dan eens naar Hiptafelzeil.nl. Zoals de naam je direct zal doen vermoeden verkoopt deze webshop heel veel tafelzeil. Maar naast tafelzeil verkoopt de webwinkel ook raamfolie en plakfolie. En deze twee items kunnen heel interessant zijn voor jouw bedrijf.

Waar raamfolie voor gebruiken?

Misschien heb je zo in eerste instantie nog niet direct door waar je raamfolie voor kunt gebruiken. Wij geven je wat inspiratie tips. De belangrijkste folie is eigenlijk het zonwerende raamfolie. Zoals de naam van dit artikel al zegt, is dit folie dat ervoor zorgt dat je ramen een zonwerend effect krijgen. Je hoeft het alleen maar op je ramen te plakken en je zult er jaarlijks veel plezier van hebben. Het zorgt niet alleen voor het blokken van de zon, maar zorgt er ook voor dat jouw medewerkers bijvoorbeeld minder schitteringen op hun laptop of beeldscherm ervaren. Daarnaast zijn dit soort folies altijd uv werend. Dus ook wel net zo veilig voor jouw medewerkers die naast het raam zitten. Je kunt dit er zelf op plakken. En heel duur is het niet. Zakelijk kun je dit kopen bij Hiptafelzeil. Het mooie is dat je uit verschillende soorten kunt kiezen en zelf de maat kan aangeven die je wenst. Wens je een ander soort raamfolie? Misschien iets tegen inkijk? Dan zijn spiegelfolies ook erg interessant.

Snelle levering

Snelle levering van artikelen dat is voor bedrijven altijd erg belangrijk. Je wilt immers zo snel mogelijk aan de slag gaan. En dat kan hoor. Want Hiptafelzeil zorgt er voor dat tafelzeilen en folies dezelfde dag nog worden verzonden. Dat geldt ook voor alle Belgische klanten die graag over de grens in Nederland bestellen. Je ontvangt je bestelling netjes in een doos en met behulp van de gebruiksaanwijzing kun je zelf eenvoudig het folie aanbrengen. Er is natuurlijk nog veel meer keuze dan zonwerende en spiegelende folies. Doe maar eens inspiratie op bij hen. Echt de moeite waard! Klik hier voor de website van hiptafelzeil.

Raamfolie vindt je ook bij andere shops. Klik hier als je een kijkje wilt nemen bij raamfolieonline.

 

plakfolie raamfolie