RB Webart
Image default
Hobby en vrije tijd

Het 9 maanden invulboek

Iedereen kent hoogstwaarschijnlijk de baby jaarboeken wel. De dagboeken waarin we de eerste levensjaren van onze kinderen kunnen vastleggen. Maar wist je dat er ook invulboeken bestaan voor de periode daaraan voorafgaand?

Dit zogenaamde 9 maanden invulboek is speciaal gemaakt voor de zwangerschapstijd. Een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander.

 

Waarom een 9 maanden invulboek aanschaffen?

Daar waar velen van ons tegenwoordig de eerste levensjaren vastleggen, wordt de zwangerschapsperiode nogal eens vergeten. Een wonderbaarlijke tijd voor zowel de aanstaande moeder zelf, als ook voor de mensen om haar heen.

Een spannende periode die het verdient van voor tot achter te worden opgetekend. Hoe voel je je, als je in verwachting bent? Welke veranderingen maak je door? Hoe reageert je omgeving op de zwangerschap? Je echtgenoot? Je moeder? Allemaal zaken die je in een 9 maanden invulboek op een chronologische manier kunt registeren.

  

Hoe zie het zwangerschapsdagboek eruit?

Het negen maanden invulboek is er in verschillende uitvoeringen. Qua design, is er voor ieder wat wils. Gedrukt in een handzaam formaat. Niet te groot, niet te klein. Voorzien van een harde kaft, zodat je het perfect kunt bewaren.

Het dagboek is voorzien van voldoende pagina’s om de hele zwangerschapstijd te verwerken. In woord en in beeld. Naast ruimte om te schrijven, zijn er vele bladzijden om foto’s te plaatsen.

Plaatjes die niet alleen tonen zien hoe je buik groeit, maar ook andere gebeurtenissen vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een warme hand op je buik van de aanstaande vader. Het luisterend oor van je oudere kind die vol verwachting op een broertje of zusje wacht. Of bijvoorbeeld de echo’s die tijdens de zwangerschap zijn gemaakt.

  

Een prachtig zwangerschapscadeau voor jezelf of als cadeau

Uiteraard kun je een zwangerschapsdagboek voor jezelf aanschaffen. Daarnaast is het natuurlijk ook een prachtig cadeau voor je lieve zus of je beste vriendin.

Bedenk wel dat je dit unieke geschenk op tijd aanschaft. Vooral omdat het zaak is om de negen maanden zo vroeg mogelijk vast te leggen.

Gouden momentjes die je met plezier zelf of met anderen terugleest. Nog tijdens de zwangerschap, maar zeker later met je opgroeiende kinderen.