RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Hoe begin je een kantoorinrichting?

Hoe begin je een kantoorinrichting?

Ga je binnenkort verhuizen van kantoor en heb je nog twijfels over de inrichting van het nieuwe pand? In dat geval kan de inrichting een lastig opgave worden. Bij de inrichting zijn er een heel aantal zaken belangrijk om op te letten, in dit blogartikel lees je een aantal van deze zaken.

 

Vraag inbreng van het personeel

Wanneer je een kantoor gaat inrichten is het belangrijk om na te gaan wat de wensen zijn van het team dat binnen dit kantoor gaat werken. Is het team heel erg zelfstandig of werken ze juist veel samen? Als er veel samengewerkt wordt is het logisch dat er behoefte is aan een kantoorinrichting die zich leent voor sociaal contact. Ook moet er gekeken worden of iedereen altijd op kantoor is, of dat er veel thuis gewerkt wordt. Wanneer veel uren thuis worden gemaakt kan er gekeken worden naar flexplekken. Uiteindelijk kan er op basis van de wensen van de werknemers een plan opgesteld worden.

 

Hoe deel je het in?

Zoals eerder geschreven is het belangrijk te kijken naar de manier hoe er gewerkt wordt. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee te kijken naar de vraag naar speciale ruimtes. Wordt er veel vergaderd, bijvoorbeeld met klanten of externe partijen, dan is een vergaderruimte geen overbodige luxe. Wordt er onderling veel overlegd in duo’s dan kunnen aparte hokjes wellicht een uitkomst zijn, om ervoor te zorgen dat anderen geen last hebben van het overleg. Daarnaast is het belangrijk en gangbaar een ruimte te hebben waar iedereen kan eten, zoals een centrale kantine. Je kan deze kantine ook voorzien van wat ontspanning in de vorm van een voetbaltafel of tafeltennistafel.

 

Kato helpt bij ieder kantoor

Zie je het zelf inrichten van je kantoorruimte niet helemaal zitten, omdat je dat liever uitbesteed of geen tijd hebt? Bekijk dan eens de diensten van Kato. Kato is een specialist op het gebied van de inrichting van het kantoor. Kato helpt je graag bij de inrichting van jouw werkruimten.

 

https://katoprojecten.nl/