RB Webart
Image default
Dienstverlening

Mediator Ede

Mediator Ede

Mijn broer is vorig jaar gescheiden van zijn vrouw. Ik had al een tijd het idee dat ze niet erg gelukkig meer waren, maar toen kregen ze een zoontje en hebben ze hun huwelijk nog een tweede kans gegeven. Na een paar maanden kwamen ze er toch achter dat een kind niks zou oplossen en zijn ze uit elkaar gegaan. Ze hebben eerst een paar weken niet samengewoond; mijn broer bleef in hun huis en zijn vrouw ging bij haar ouders in huis. Maar al snel wisten ze dat dat ook niet hielp en zijn ze op zoek gegaan naar een mediator in Ede. Zij hebben toen Circles Mediation in Ede gevonden.

Rustig

Ik weet dat mijn broer en zijn ex veel ruzie maakten en dat maakt een mediation er niet makkelijker op. Desondanks bleef de mediator in Ede te allen tijde rustig en beheerst en liet ze hen beiden hun verhaal doen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de ander oprecht luistert en daar zorgde zij voor. De mediation zelf duurde best wel lang, omdat er nog een hoop onopgeloste problemen waren tussen mijn broer en zijn ex. En zolang zij die problemen hadden, konden ze geen goede afspraken maken, want er was dan altijd wel eentje die het niet met de ander eens was. Nadat de mediator hen heeft geholpen dit op te lossen en ze beter met elkaar overweg konden, hebben zij samen goede afspraken gemaakt voor de toekomst. Dus afspraken over het huis en de inboedel, maar natuurlijk ook over hun zoon. Het is nu een jaar geleden dat ze zijn gescheiden en ik merk dat ze allebei gelukkiger zijn en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Aanbevelen

Mijn broer en ik zijn erg close en hij heeft mij dus alles verteld over de mediation. Hij is niet echt het type om een aanbeveling te schrijven, maar omdat ik weet dat hun mediator in Ede hen echt fantastisch geholpen heeft, wilde ik haar toch aanraden. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn broer en zijn ex nog met elkaar door één deur kunnen en dat is superbelangrijk voor hun zoon. Als je dus nog hulp zoekt bij je echtscheiding, kijk dan eens naar Circles Mediation in Ede.

https://www.circles-mediation.nl/