RB Webart
Image default
Wijn

Ontdek de lekkerste wijnen met een wijnproeverij thuis

Houdt u op zijn tijd wel van een lekker glaasje wijn? En vindt u het altijd onwijs leuk om wijnmerken te ontdekken die u nog niet kende? Dan is een wijnproeverij bij u thuis een geweldig idee! Nodig vrienden, familie of collega’s uit en verras ze met een overheerlijke en gezellige wijnproeverij voor thuis. Uiteraard is het ook heel leuk om deze wijnproeverij klein en intiem te houden. Geniet bijvoorbeeld samen met uw partner van een speciaal avondje wijn proeven. Wijnhuis Oktober faciliteert u hier graag in. Zij verzenden een heerlijk wijnpakket waarin alles zit wat u nodig heeft voor de wijnproeverij thuis. Hier zit niet alleen de wijn in, maar u vindt er ook meer informatie over de verschillende soorten wijn. Zo maakt u uw avondje ook nog eens leerzaam. Wel zo leuk, toch?

Voor de echte liefhebbers is er ook een wijnabonnement

Bent u een echte wijnliefhebber en vindt u het fantastisch om nieuwe wijnsoorten te ontdekken? Dan kunt u er ook eens over denken om een wijnabonnement af te sluiten bij Wijnhuis Oktober. Elke maand of elk kwartaal ontvangt u dan een pakketje met diverse soorten wijnen. U kiest er zelf voor of u 3, 6 of 12 flessen ontvangt. Uiteraard zijn de wijnen afgestemd op het seizoen, waardoor u nooit de plank misslaat. U betaalt een vaste prijs voor het abonnement, waarmee u een prijsvoordeel heeft van maar liefst 15 tot 20%. Heeft u een wijn gevonden die u heel erg bevalt en wilt u hier meer flessen van in huis? Dat komt goed uit! U ontvangt namelijk standaard 5% korting op nabestellingen wanneer u een wijnabonnement heeft.

Ontdek de mogelijkheden op de website

Bent u benieuwd naar een wijnproeverij thuis of wilt u meer weten over een wijnabonnement? Bezoek dan de website van Wijnhuis Oktober en ontdek wat de mogelijkheden zijn.