RB Webart
Image default
Woning en Tuin

Een hanglamp van hout of houten klok met een bijzonder verhaal kopen

Bent u op zoek naar een bijzondere toevoeging aan uw woning? Of wilt u een ander verrassen met een mooie eyecatcher voor in huis? Dan doet u er goed aan het aanbod interieurartikelen van De Lingehof te bekijken. De Lingehof is een zorgboerderij waar verstandelijk gehandicapten elke dag met het grootste plezier producten met de hand maken. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een uniek item dat u nergens anders vindt, maar ook van een product met een bijzonder verhaal. De verstandelijk gehandicapte producenten zijn namelijk enorm trots op hun handwerk en hebben hier veel liefde en aandacht in gestopt. Bent u benieuwd wat voor interieurartikelen u hier onder andere kunt kopen? Lees dan verder.

Een unieke hanglamp van hout

Eén van de interieurartikelen die u bij De Lingehof kunt aanschaffen, is een mooie hanglamp van hout. In de werkplaats van de zorgboerderij vervaardigen de medewerkers elke hanglamp geheel uit hout, waardoor u een unieke lamp met een natuurlijke uitstraling heeft. Alle lampen zijn voorzien van een officiële CE-markering en een snoerpendel met E27-fitting. Na de productie loopt een keurmeester elke lamp uitvoerig na. U bent dan ook verzekerd van een handgemaakte lamp van topkwaliteit.

Prachtige houten klokken

Een andere eyecatcher die u in het aanbod kunt kopen, is een mooie houten klok. De handgemaakte klokken hebben een 3D-effect door de diepe achterplaat, wat voor een bijzondere en moderne uitstraling zorgt. U heeft bij de houten klokken daarnaast de mogelijkheid om deze aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo bepaalt u zelf de kleur van de wijzer- en achterplaat, de wijzers en de uur-aanduidingen. U had al een unieke, handgemaakte houten klok, maar door uw eigen wensen toe te passen kunt u helemáál een klok die niemand anders heeft kopen!

Ontdek het aanbod en steun de hardwerkende medewerkers

Of u nu een hanglamp van hout, een houten klok of één van de andere interieuritems wenst te kopen: met een product van De Lingehof steunt u altijd de hardwerkende medewerkers. En dat geeft u gegarandeerd een goed gevoel! Bekijk het aanbod en neem eventueel contact op met de vriendelijke medewerkers voor meer informatie.