RB Webart
Image default
Woningen

Na verhuizing meteen sloten vervangen

Het is toch apart dat veel mensen de sloten niet laten vervangen wanneer ze in een nieuwe huis komen te wonen. Hoe weten ze of de sloten vervangen zijn of wie ze vervangen heeft? Het kan zomaar zijn dat een vreemde de sleutel heeft.

De sloten vervangen door slotenmaker Den Haag is heel verstandig na een verhuizing. In werkelijkheid worden de sloten helemaal niet vervangen. Nieuwe sloten laten plaatsen is geen prioriteit en bovendien wil de eigenaar of corporatie geld besparen. Ook bij een koop woning heeft de vorige eigenaar geen verplichting om de sloten te vervangen. De kans is dan ook groot dat een vreemde de sleutel heeft tot je nieuwe huis. De vreemde persoon hoeft geen slechte bedoelingen te hebben maar dit kun je natuurlijk nooit uitsluiten.

broekmansloten.nl/

Sloten vervangen is de beste optie en je kunt het gewoon als verhuiskosten zien. Is het een koopwoning, zie het dan als bijkomende kosten. Zorg ervoor dat een slotenmaker Den Haag alle sloten vervangt die toegang bieden tot het huis. Naast de deuren kunnen dit ook nog de ramen zijn waar een slot op zit. Je kunt dan gerust zijn dat niemand anders een sleutel heeft tot je nieuwe huis.

deslotenmakerdenhaag.nl/