RB Webart
Image default
Business / Business Services

Elektrische boiler kopen

Wilt u graag een elektrische boiler kopen? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment bij Elektrischeboilerkopen.nl. U bent bij ons aan het juiste adres omdat u kunt rekenen op een kwalitatief en betrouwbaar product. U vindt bij ons het bekende merk A-Tesy, echter vindt u bij ons dit product voor een mooie prijs. Mede daarom zijn wij één van de goedkoopste aanbieders van het land. Nadat u een boiler bij ons aanschaft, krijgt u direct een garantiebewijs dit ruim drie jaar loopt op uw aankoop. Het eerste jaar ontvangt u garantie op de onderdelen en het arbeidsloon. Na het eerste jaar krijgt u alleen nog garantie op de onderdelen van de boilers. Als u problemen met uw product ondervindt, kunt u het product bij ons langsbrengen om te laten repareren of wij komen bij u langs op de gewenste locatie. 

Waarom een elektrische boiler kopen bij Elektrischeboilerskopen.nl?

Nu vraagt u zich misschien af waarom u, naast dat wij de goedkoopste aanbieder zijn, uw elektrische boiler moet kopen bij elektrischeboilerskopen.nl. Bij ons hanteren wij ‘niet goed is geld terug’. Wij doen er hierbij alles aan om uw alleen producten van de beste kwaliteit te leveren en service staat bij ons dan ook voorop. Voldoet het product toch niet aan uw verwachtingen? Dan hanteren wij de regel dat u uw geld terug krijgt. Dit geldt voor iedere webshop aankoop maar ook als u liever langskomt in de showroom is dat geen enkel probleem. Wel moet u voor een showroom bezoek eerst een afspraak inplannen. 

Vandaag besteld? Morgen in huis!

Wij begrijpen dat als boilers het begeven, dit snel vervangen moet worden. Niemand wil namelijk in een huis zitten waarbij je geen warm water kan krijgen. Daarom bieden wij de service aan dat als u vandaag uw bestelling plaatst, wij ernaar streven om de volgende dag uw product te leveren. Dit lukt ons sowieso als u uw bestelling voor 16.00 uur plaatst. Heeft het haast? Haal dan uw product op in onze showroom. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08.30 en 17.30 uur en zaterdag van 08.30 tot 12.00 uur.