RB Webart
Image default
Business / Business Services

Markt overzicht Tablet Bescherming – Welke tablet bescherming is er in 2021 op de markt?

Welke soorten tablet bescherming zijn er in 2021 op de markt? Wanneer gebruikt u bijvoorbeeld een wand houder? En wanneer kan u beter kiezen voor een vloer standaard? In dit markt overzicht brengen we in kaart wat de mogelijkheden zijn en welke soort voor uw case de beste keus is. Ook helpen we u graag verder bij het kiezen van de juiste tablet accessoires. Hulp nodig? Stuur ons een bericht via de comments en we adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Artikel overzicht: Welke tablet bescherming bespreken we in dit marktoverzicht?

In dit marktoverzicht bespreken we alleen relevante tablet bescherming die op het moment van schrijven zonder al teveel moeite verkrijgbaar is. Verouderde producten nemen we dus niet op in dit overzicht en ook producten die nog in ontwikkeling zijn zullen niet meegenomen worden in deze bespreking. We beperken ons tot de populairste zakelijke tablet beschermingen: 

  • Tablet muur houder
  • Tablet vloer houder
  • Tablet tafel houder
  • Tablet hoezen
  • Tablet vesten voor buitenwerkers

Wandhouders

Wandhouders worden zakelijk vaak gebruikt op POS locaties om de mogelijkheden van bepaalde producten te demonstreren. Dit kan bijvoorbeeld in een demonstratie filmpje maar ook door de tablet zo te programmeren dat deze interactief in te zetten is. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld een keuze hulp doorlopen waardoor ze direct een beeld krijgen van het product dat het beste bij hun situatie aansluit. 

Vloerstandaards

Vloerstandaards worden zakelijk veel gebruikt op beurzen, conventies en andere openbare gelegenheden waar veel publiek op afkomt. Vooral als het publiek uw doelgroep is kan een tablet op een vloerstandaard u dichter bij uw doelgroep brengen. Bijvoorbeeld door uw doelgroep specifieke informatie te laten invoeren over hun voorkeuren en gedrag om zo hun profiel in uw CRM te verrijken met waardevolle data. Behalve uw bestaande doelgroep of klanten bestand te verrijken kan u ook nieuwe leads genereren door gebruik te maken van een goed ingerichte vloerstandaard. De mogelijkheden tot interactie met uw doelgroep zijn eindeloos. 

Vesten voor buitenwerkers met geïntegreerde tablet houders

Nu tablets ook in het buitenwerk een vaste plek veroverd hebben lopen buitenwerkers steeds vaker tegen problemen aan. Zo kunnen tablets erg slecht tegen vocht en stof. Laten die twee elementen nou net dagelijks voorkomen in het leven van Nederlandse buitenwerkers. Om ervoor te zorgen dat zowel de tablet als de medewerker beschermd en zichtbaar blijven heeft Tablet Ex Gear een high visibility tablethouder geïntegreerd in een harnas. 

Tafelstandaards

Tafelstandaards worden vaak gebruikt tijdens het voeren van verkoop of advies gesprekken. Zo kunnen medewerkers de juiste data op de tablet laten zien terwijl ze hun handen vrij houden voor het maken van aantekeningen en het demonstreren van de juiste lichaamstaal. Daarnaast zijn tafelstandaards makkelijk draaibaar zodat beide partijen de tablet makkelijk en snel kunnen hanteren. 

Tablet cases en bescherming hoezen

Tablet cases en bescherming hoezen zijn de bekendste tablet accessoire op de markt. Iedereen met een tablet heeft er wel een liggen. Hoewel ze niet altijd even goed gebruikt worden zijn het essentiele items voor elke tablet eigenaar. Een bescherm hoes voor tablets zorgt er namelijk voor dat de tablet langer meegaat zonder dat er krassen op het scherm en de behuizing komen.