RB Webart
Image default
Vervoer en transport

Laat pakketten van elke afmeting vervoeren met het koeltransport van deze specialist

Wanneer u pakketten gekoeld wilt laten vervoeren, dan moet u bij A-One zijn. Deze aanbieder is namelijk gespecialiseerd in transport naar bestemmingen binnen en buiten Nederland, waaronder koeltransport. Het maakt niet uit of u uw goederen onder gecontroleerde atmosfeer naar de andere kant van Nederland of zelfs internationaal wilt laten verzenden; bij deze specialist wordt al het internationale vervoer met één simpel telefoontje geregeld!

Uw zending wordt snel in behandeling genomen dankzij een groot wagenpark

Zowel grote als kleine pakketten van elke afmeting laat u vervoeren met het koeltransport van A-One. Deze aanbieder beschikt namelijk over een groot wagenpark met bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens en zelfs een speciaal ingerichte koelbus met ruimte voor twee pallets. U kunt ervoor kiezen om uw pakket dezelfde dag of de volgende dag bij de ontvanger te laten leveren, maar een spoedklus behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval staat een ervaren, professionele koerier binnen dertig minuten bij u op de stoep om het betreffende pakket op te halen. Uw pakket wordt tevens standaard verzekerd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw goederen.

Schakel deze specialist 24/7 in voor uw gekoelde zendingen

Eén ding is zeker: de medewerkers van A-One staan te allen tijde voor u klaar met een persoonlijke dienstverlening. Zij zijn namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar om uw zendingen aan te melden voor koeltransport. Dankzij een strakke planning wordt uw pakket snel én op tijd geleverd. Bovendien wordt het transport geheel volgens uw wensen samengesteld. U betaalt daarnaast nooit teveel voor het transport, want deze aanbieder hanteert gunstige tarieven en heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de branche. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het gekoeld verzenden van uw goederen? Neem dan contact op met de specialisten, zij helpen u graag verder! U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.aone.nl/