RB Webart
Image default
Business / Business Services

Mediation Amersfoort van Anniek Schuurs

Bij Anniek Schuurs kunt u terecht voor mediation in Amersfoort. Anniek Schuurs is een ervaren specialist in mediation. Een mediator kan u helpen met het opnieuw in gesprek gaan met de partij waarmee u in conflict bent. Wanneer beide partijen weer met elkaar communiceren kan er vaak een gezamenlijke oplossing worden gevonden, zonder de tussenkomst van een rechter. Meer over Anniek Schuurs mediation Amersfoort

Mediation Amersfoort: professioneel en onafhankelijk

De mediation in Amersfoort van Anniek Schuurs kan u helpen om van buitenaf naar uw conflict te kijken. Een mediator is een onafhankelijke partij, die niet in de zaken is verwikkeld en van buitenaf kijkt  naar het conflict. Door de professionele houding van uw mediator kunt u vaak een oplossing vinden waar beide partijen mee instemmen. Anniek Schuurs is een ervaren specialist op verschillende gebieden. Van echtscheidingen tot familieconflicten en van arbeidsconflicten tot zakelijke conflicten. Soms zijn er zaken waar u zelf niet meer uitkomt, een onafhankelijke derde partij kan dan een uitkomst bieden. 

Werkwijze

Een conflict dat uitmondt in een juridische procedure is ongewenst. Dit kost namelijk niet alleen veel tijd en geld, maar is ook erg emotioneel. Bemiddeling kan zorgen voor een goede balans tussen de verschillende partijen. De mediator helpt u naar elkaar te luisteren en biedt nieuwe invalshoeken om het probleem te bekijken. Hierbij wordt uitgegaan van een veilige sfeer, waarin iedereen vrijuit kan praten. Op die manier wordt de basis gelegd voor het herstellen van het vertrouwen tussen de verschillende partijen en het oplossen van het conflict. Beide partijen zullen baat hebben bij deze aanpak en het eindresultaat. 

Specialismen

Bij Anniek Schuurs kunt u terecht als u zeker wilt zijn van rechtvaardigheid, integriteit en betrokkenheid. Anniek Schuurs is gespecialiseerd in mediation bij (echt)scheidingen, familiemediation en arbeidsmediation. Met een mediator als Anniek Schuurs bent u verzekerd van betrokkenheid en betrouwbaarheid. Naast juridische kennis heeft Anniek Schuurs ook een gedegen financiële expertise. Zo krijgt u een snelle en creatieve oplossingen, waardoor uw advocaatkosten beperkt blijven en u de oplossing in eigen hand houdt. Bent u benieuwd naar deze oplossingen? Neem dan telefonisch contact op of neem een kijkje op de website.