RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe cateraar In Zaandam levert uw zakelijke lunch, buffet en BBQ

Voor Particuliere evenementen en voor zakelijke bijeenkomsten moet u doorgaans ook denken aan de hapjes, de lunch, een diner of de dranken. Gaat u dat zelf organiseren of besteedt u dat uit? Er komt namelijk een hoop bij kijken. Gasten tellen, allergieen en dieten inventariseren, een menu opstellen, inkopen doen, serveren en de afwas. Soms is het daarom makkelijker om en goedkoper ( als u uw eigen uren meerekent) om uw catering wensen uit te besteden. In Zaandam kunt u gemakkelijk uw catering online bestellen. Met een paar klikken heeft u uw catering besteld. Zakelijke klanten genieten nog meer voordelen. Zo kunnen zij bij Happie Delivery Catering hun buffetten, hapjes en lunches bestellen en betalen op maandfactuur. Dat scheelt een bedrijf een hoop administratieve last.

 

Welke soorten catering worden er geleverd in Zaandam?

Voor elke gelegenheid is er een passende vorm van catering. Het meest wordt toch een buffet besteld. Dit is erg overzichtelijk voor u als klant. Uw gasten kunnen door een grote keuze hun eigen diner of lunch samenstellen en u bent flexibel in het tijdstip dat u wilt eten. Uw kunt bij ons kiezen worden diverse buffetten. Bijvoorbeeld een vega, vis of vlees buffet. Ook kunt u kiezen voor een mix buffet met een bepaald thema. Bijvoorbeeld Italiaanse, Spaans of Mexicaans. Doordat wij heel veel buffetten in ons assortiment hebben, met allemaal een verschillde prijs-range, vindt u altijd een buffet dat naadloos aansluit bij uw wensen en die van uw gasten.

De hapjes zijn ook vaak een graag geziene gast op een bijeenkomst. Want bij een borreltje hoort nou eenmaal een snack. Van de veel gekozen bittergarnituur tot aan de meest culinaire bites. U vindt ze bij Happie Delivery. Stelt u liever geheel uw eigen borrelplankje samen. U bent van harte welkom om met onze kok te komen sparren over de mogelijkheden.

zomers wordt er ook vaak gekozen voor een BBQ. En dat snappen wij natuurlijk wel. Niks is gezellig dan met vrienden, collega’s, buren of kennissen samen buiten genieten van heerlijke rokerige vleeswaren, verse salades en geweldige desserts. Kies ervoor om uw BBQ geheel zelf te houden. U ontvangt dan alle etenswaren, de BBQ, het servies en gerei, of kies ervoor om een kok in te huren. Deze kok komt dan speciaal naar uw locatie en regelt alles ter plekken. Hij of zij zal uw gasten van top tot teen in de watten leggen.

Hoe werkt het om catering te bestellen?

Het bestellen gaat heel simpel. Allereerst kiest uw een menu uit dat aan uw wensen voldoet. Deze kunt u online bestellen door het formulier in te vullen, of u kunt persoonlijk contact met ons opnemen om venetueel nog wat vragen door te spreken. Uit kiest de dag en het tijdstip waarom uw catering wordt geleverd en zorgen dat wij uw catering dan afeleveren. Bent u uitgegeten? Dan kunt u alle spullen in de bijgeleverde kratten deponeren en wij halen deze weer bij u op. U kiest ook het tijdstip en dag dag dat wij het weer komen ophalen. U hoeft dus nergens voor thuis te blijven.  Wij doen op onze locatie de afwas. Hier hoeft u dus geen zorgen om te maken.

https://www.happiedelivery.nl