RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Overstappen ziektekostenverzekeraar

Heeft u al een zorgverzekering gevonden die echt aansluit bij uw situatie en zorgbehoeften? Veel mensen nemen genoegen met een zorgverzekering die eigenlijk niet echt bij ze past. Dit is zonde, want er zijn wel degelijk zorgverzekeraars te vinden die kunnen voldoen aan uw wensen. Salland is een regionale ziektekostenverzekeraar die al 150 jaar lang rekening houdt met de zorgbehoeften van haar verzekerden. Bij ons vindt u een passende zorgverzekering tegen een lage premie. Daarbij zetten wij ons in voor de zorg in de regio, zodat de kwaliteit hoog blijft. 

Salland zorgpremie 2020

Als u verzekerd bent bij Salland, dan kunt u elk jaar rekenen op een eerlijke zorgpremie. Ook onze zorgpremie voor 2020 is zeer betaalbaar. Dit kunnen we realiseren, omdat Salland niet als doel heeft om winst te maken. Wij richten ons voornamelijk op de kwaliteit van de zorg, zodat u hiervan kunt profiteren. Als zorgverzekeraar dragen we ons steentje bij door het overgrote deel van uw zorgpremie te investeren in de zorg. Daarbij maken we afspraken met veel zorgaanbieders in de regio, over de kosten en kwaliteit van behandelingen. Bij Salland zijn we van mening dat iedereen recht heeft op de beste zorg en hiervoor zetten we graag een stapje extra.

Aanvullende verzekering afsluiten 

Met een basisverzekering van Salland bent u verzekerd voor de meest noodzakelijke zorg. Voor veel mensen is dit echter niet voldoende. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u gebruik wilt maken van een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen. In dit geval kunt u het beste een aanvullende verzekering afsluiten. En weet u nu al dat u een kostbare behandeling bij de tandarts staat te wachten? Dan is het verstandig om een losse tandartsverzekering af te sluiten die zoveel mogelijk kosten dekt. Weet u niet zeker welke verzekering u het beste kunt kiezen? Wij denken graag met u mee. 

https://www.salland.nl/