RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Parket Renovatie na schade aan uw parketvloer

De houten vloeren laten schuren door een parketschuurspecialist is de afgelopen jaren in Amsterdam en andere Nederlandse plekken steeds populairder aan het worden. Parket onderhoud aan uw houten vloeren heeft namelijk een behoorlijk aantal interessante voordelen in vergelijking met de aankoop van een nieuwe parketvloer. Als u kiest voor parket renovatie, waarvan profiteert u dan allemaal? En wat is de meerwaarde van parket renovatie laten uitvoeren in plaats van een nieuwe houtvloer te laten leggen? Ten slotte beantwoorden we nog de vaag welke mogelijkheden u heeft als u gaat voor parket schuren Amsterdam door een parketschuurspecialist. De meest gekozen behandelmethoden zijn het parket schuren en olien en het pakret schuren en lakken te gaan. Beide methoden hebben specifieke voordelen en nadelen, waar we kort op in zullen gaan.

 

Waarom kiezen veel huiseigenaren voor parket renovatie door een parketschuurspecialist?

 

Veel woningbezitters denken dan parket renovatie lastig is, tijdrovend en ook duur. Voor het gemak kiest men dan voor de aankoop van een compleet nieuwe parketvloer. Maar gelukkig komen steeds meer mensen erachter dat parket onderhoud door een ervaren schuurbedrijf veel lucratiever is dan menigeen denkt. Het parket schuren Amsterdam is namelijk niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw portemonnee en het milieu beter. De grootste voordelen van parket onderhoud door het parket schuren en olien of het parket schuren en lakken te gaan, zijn in willekeurige volgorde:

    • Parket renovatie bespaart u een flinke hoeveelheid tijd. De oude houtvloer eruit halen en het afval wegbrengen naar de stort, hoeft immers niet. De bestaande vloer wordt namelijk opgeschuurd en stofvrij gemaakt door een ervaren expert.

 

    • Tijd bespaart u bij parket onderhoud ook omdat u niet op zoek hoeft naar een nieuwe vloer. Het enige dat u hoeft te doen is nadenken over het gewenste eindresultaat en de behandelwijze met lak of olie.

 

    • De natuur wil ook wat. En met parketrenovatie krijgt de natuur veel. Het is namelijk niet nodig om nieuw hout te kappen uit bossen: bestaand hout wordt gewoon gerecycled.

 

    • Houtvloeren bewerken is financieel voordelig. U wordt verder volledig ontzorgd door een specialist in parket schuren Amsterdam die u al het werk uit handen neemt.

 

 

Parket schuren en olien

 

Als je je parketvloer na het schuren laat oliën, dan geniet je van enkele voordelen. Zo oogt de vloer meteen moderner en verzorgder, en is hij ook beter bestand tegen schade en vuil. Parket schuren en olien is dus een goed idee als je het beste uit je houten vloer wil halen.

 

 

 

Parket schuren en lakken

 

Parket schuren en lakken is eveneens een optie, die enigszins verschilt van parket schuren en olien. Het grootste verschil zit hem in het feit dat je bij parket schuren en lakken kan kiezen tussen verschillende soorten lak: van hoogglans tot matglans, er zijn verschillende manieren om je vloer van een laklaag te voorzien. Elk soort lak heeft dan ook een ander effect op de uitstraling van de vloer!

 

https://parketschuren-amsterdam.nl/