RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Woningfotografie door Vastgoed Foto Video

Bij Vastgoed Foto en Video kunt u terecht voor professionele woningfotografie. Wanneer u uw huis gaat verkopen kan dit enorm handig zijn. Funda beloont bijvoorbeeld iedere aanmelding van de woning met een hogere ranking als alle behorende media erbij zit. Om hoger te scoren en uw huis sneller te verkopen via Funda, schakelt u ons dus in!

Voordelen woningfotografie

Woningfotografie is van groot belang bij het verkopen van een woning. Uiteraard kunt u gebruik maken van zelfgemaakte foto’s, maar beter is het om professioneel hoogstaande foto’s en video’s te gebruiken. Door deze te presenteren maakt u een goede eerste indruk van uw woning en komt deze sneller onder de aandacht van potentiële kopers. 

Onze pakketten

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende vormen van fotografie. Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit foto’s en video’s. Wij hebben bijvoorbeeld een combinatiepakket voor makelaars, waarbij wij gebruik maken van 360 graden fotografie. Deze combinatie zorgt ervoor dat potentiële kopers op een interactieve manier de woning via hun computer of smartphone kunnen bekijken. Vanuit diverse standpunten is het dan mogelijk om 360 graden in de rondte te kijken. Op die manier hebben kopers vooraf al een beter beeld van de woning en krijgt u serieuzere aanvragen binnen. Wilt u dit nog een stap verder brengen? Dan bieden wij ook 3D-fotografie aan. Bij deze techniek kunnen potentiële kopers ook virtueel rondwandelen in de beoogde woning. Heeft u een woning die in een prachtige omgeving staat? Kies dan voor hoogtefotografie. Hierbij wordt de woning samen met de directe omgeving op de foto gezet. Dit zorgt altijd voor zeer indrukwekkende foto’s, die zeker zullen opvallen tussen het overige woonaanbod! 

Over ons

Vastgoed Foto en Video bestaat uit een klein team. Dit betekent meer voordeel voor u, omdat wij snel kunnen schakelen en zeer efficiënt werken. Plaatst u een opdracht bij ons, dan plannen wij diezelfde week nog een afspraak in! Hebben wij uw woning gefotografeerd, dan zorgen wij ervoor dat binnen 48 de foto’s worden geleverd. Uiteraard zijn uw wensen en de wensen van uw makelaar leiden. Kijk op onze website voor nog veel meer informatie of een beeld van onze eerdere opdrachten.