RB Webart
Image default
Business / Business Services

Met NuCall bent u altijd en overal bereikbaar

Met NuCall Vast Mobiel Internet bent u altijd en overal bereikbaar. NuCall levert een totaaloplossing voor vaste en mobiele telefonie. Zo is NuCall altijd innovatief en toekomstgericht en zorgt NuCall ervoor dat klanten een goed en veilige communicatie- omgeving hebben. Klanten kunnen communiceren zoals zij zelf willen en op verschillende plaatsen. Denk aan thuis, onderweg en op kantoor. De klant staat bij NuCall centraal, want NuCall is pas tevreden wanneer de klant dat ook is.

NuCall is veilig en betrouwbaar als het gaat om communicatie

NuCall is veilig en betrouwbaar als het gaat om communicatie. Een ondernemer heeft met NuVoIP complete een volledig ingerichte en toekomstgerichte telefooncentrale. Dit pakket is aanbevolen voor bedrijven met maximaal 25 werknemers. NuCall beheert de centrale en is gestationeerd op een goed beveiligd datacenter. Daarnaast kan de klant ervan uit gaan dat ze met dit pakket beschikken over uitgebreide functies. Denk hierbij aan keuzemenu’s en integratie met Outlook.

De NuVoIP van NuCall

Het zakelijke VoIP product van NuCall heet NuVoIP. Voor bedrijven met 5 tot 250 werknemers is er de NuVoIP Professional pakket. Dit pakket is de oplossing voor het midden- en klein bedrijf. Zo hebben klanten alle denkbare functies binnen dit pakket. Denk aan de mogelijkheden tot integratie met praktisch alle gebruikelijke CRM-pakketten. Daarnaast kunnen klanten die meerdere vestigingen hebben zowel in binnen- en buitenland, de VoIP koppelen op 1 telecomomgeving. Voor bedrijven met 100 tot meer dan 2500 werknemers is er de NuVoIP corporate. Dit is natuurlijk voor de grote bedrijven, oftewel de groot zakelijke markt. Zo kan de centrale gekoppeld worden met meerdere internetverbindingen en is het onmogelijk dat er uitval ontstaat van bedrijfstelecommunicatie. Bij NuCall wordt de spraakverbinding geheel gescheiden van alle dataverbindingen. Zo kan NuCall de kwaliteit en veiligheid 100 procent garanderen. Bedrijven die gebruik maken van NuVoIP corporate communiceren slimmer, efficiënter en is de locatie onafhankelijk. Binnen dit pakket worden alle denkbare communicatiemiddelen gebundeld in één omgeving en dat is het grote voordeel. Denk hierbij aan communicatiemiddelen als telefonie, video en chat. Op de website van NuCall is er veel meer informatie te vinden over alle zakelijke diensten. 

Gerelateerde artikelen

Betrouwbare partner voor professionele codes

Van energie overstappen met onze vergelijker

Loodgieter-nijmegen.nl: voor al uw spoed klussen!