RB Webart
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie leert jou alle auto theorie perfect aan, binnen 1 dag!

Wil jij voor het aanleren van de theorie auto een cursus volgen waarbij je de juiste hulp krijgt? En het liefst ook nog eentje waarbij je in korte tijd klaar bent, dus niet meerdere weken achter elkaar cursus hoeft te volgen? Die hebben wij voor je! Wie wij zijn? Wij zijn 123-theorie en bieden auto theoriecursussen aan waarbij je binnen 1 dagje klaar bent met leren én geslaagd bent voor het theorie examen!

Moet je dan niet vooraf al heel veel leren over de auto theorie? Nee hoor! Je krijgt na je inschrijving wel een link naar een online leeromgeving van ons. Daar kan je alvast wat theorie doornemen en een beetje oefenen. Maar dit is absoluut geen must! Sommige mensen vinden het fijn om zich van te voren alvast een beetje voor te bereiden en in te lezen, andere mensen vinden dit dikke vette onzin. Het is aan jou wat je hiermee wilt. Zonder boeken en zonder huiswerk stomen we jou binnen 1 dag totaal klaar voor het examen. Onze cursus werkt echt mega goed voor iedereen, ons slagingspercentage ligt niet voor niets hoger dan 95%. Ook met vormen van problematiek, zoals dyslexie, ADHD of faalangst, kan je gewoon bij ons terecht. Onze ervaren docent heeft verschillende manieren om de theorie in je hoofd te krijgen, wedden dat één van deze manieren uitstekend voor jou werkt!

Vroege start, in de middag geslaagd

Voor de meeste cursussen autotheorie word je om 07.00 verwacht. De aanvangstijd kan soms per locatie verschillen, maar we beginnen wel altijd vroeg in de ochtend. Want we hebben onze tijd natuurlijk wel hard nodig om alles helder en duidelijk uit te leggen.

De theorieles wordt klassikaal gegeven. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen en voor extra uitleg. In de les worden handige ezelsbruggetjes en tips aangereikt. Na de les beginnen we aan de proefexamens. Omdat deze examens enorm lijken op de examens van het CBR weet jij al precies wat je later deze dag kan verwachten. De vraagstellingen zijn je al bekend en zelfs de instinkvragen zul je er bij het echte examen zo uitpikken.

Door de uitstekende theorieles, het oefenen met examens en de beste ezelsbruggetjes en tips wordt het maken van het CBR examen een makkie!

https://www.123-theorie.nl/