RB Webart
Image default
Aanbiedingen

De vier voordelen van een tussenverdieping in uw bedrijf

Een tussenverdieping is een extra niveau of niveaus tussen het plafond en de vloer van een gebouw. Ze worden vaak gebruikt in magazijnen, kantoorgebouwen en winkels om extra ruimte te creëren zonder een geheel nieuwe structuur te hoeven bouwen. Mezzanines kunnen uit hout, staal, of beton worden gebouwd en zijn een grote manier om extra vierkante voet aan jouw bedrijf toe te voegen zonder de bank te breken. Er zijn vele voordelen van het toevoegen van een mezzanine vloer aan jouw bedrijf. Benieuwd naar de voordelen? Lees snel verder en ontdek de vier voordelen!

 

  1. Meer ruimte voor opslag: 

Heb jij bij jouw bedrijf opslagruimte te kort? Dan kan een mezzanine vloer voor jou de oplossing bieden. Door de extra vloer wordt er extra ruimte gecreëerd binnen het bedrijf. Op deze manier kunnen alle spulletje weer netjes voor opgeslagen door de gecreëerde opslagruimte. 

 

  1. Verhoogd natuurlijk licht: 

Mezzanines hebben vaak vensters die meer natuurlijk licht binnenlaten dan een traditionele tweede of derde verdieping, die kan helpen een helderdere en meer uitnodigende werkomgeving creëren. Het daglicht bevordert de gezondheid van de medewerkers, waardoor ze een langere tijd werkzaam kunnen blijven voor het bedrijf. 

 

  1. Betere akoestiek: 

Mezzanines kunnen ook helpen het geluidsniveau te verlagen door geluid te absorberen. Dit komt doordat mezzanines meestal zijn gemaakt van materialen als hout of beton, die goed zijn in geluidsisolatie. 

 

  1. Verbeterde veiligheid: 

Mezzanines kunnen worden uitgerust met leuningen en andere veiligheidsvoorzieningen om vallen te voorkomen. Dit is vooral belangrijk in magazijnen waar werknemers met zware machines of producten kunnen werken. 

 

Als jij op zoek bent naar een manier om extra ruimte aan jouw bedrijf toe te voegen zonder het moeten door het gedoe en de kosten gaan van de bouw van een volledig nieuwe structuur, dan kan een mezzanine vloer de perfecte oplossing voor jou zijn. Mezzanines zijn veelzijdig, betaalbaar, en kunnen vele voordelen voor jouw bedrijf verstrekken, met inbegrip van verhoogde opslagruimte, betere akoestiek, en verbeterde veiligheidseigenschappen. Dus waarom niet een mezzanine vloer overwegen voor jouw volgende bedrijfsuitbreiding? Bekijk de mogelijkheden bij Nolte Opslagsystemen

 

https://www.noltemezzanine.nl/