RB Webart
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een EW Facility!

De voordelen van een EW Facility!

Als jouw kantoorpand er vaak onopgeruimd uitziet, is het slim om je eens te verdiepen in de diensten van EW Facility. Eén van deze diensten is namelijk de schoonmaak van kantoren. In deze blog zullen wij een paar voordelen van EW Facility uitlichten, dus lees snel verder!

  1. Nederlands beste schoonmaakservice

EW Facility streeft ernaar Nederlands beste schoonmaakservice te zijn. Zij doen er alles aan om deze titel te kunnen claimen. Dit werkt natuurlijk voordelig voor jouw bedrijf, aangezien je een perfecte schoonmaakservice mag verwachten. EW Facility zorgt ervoor dat dit ook een echte service is. Zij houden namelijk niet alleen rekening met de kwaliteit van de schoonmaak, maar ook hoe dit wordt gedaan. Een ongemotiveerde schoonmaker is geen goede uitstraling voor jouw bedrijf, dus zorgt EW Facility ervoor dat het schoonmaken met een glimlach wordt gedaan.

  1. EW Facility werkt flexibel

EW Facility biedt een service aan genaamd Facility Host. Deze service biedt direct contact aan tussen jou, jouw klanten en EW Facility zelf. Hierdoor is het mogelijk om een flexibele dienst aan te bieden, want de schoonmakers van EW Facility zullen beter up-to-date zijn over jouw werkzaamheden, en zullen hier ook rekening mee kunnen houden. Is het last-minute nodig om een ruimte schoon te maken? Ook dit is mogelijk: EW Facility zal zo snel mogelijk ter plekke zijn. 

  1. Het naleven van de vijf kernwaarden

EW Facility’s filosofie is gebaseerd op vijf kernwaarden, namelijk:

  • Gastvrij

  • Ondernemend

  • Eigenzinnig

  • Samen

  • Mensgericht

Deze kernwaarden zorgen ervoor dat EW Facility altijd net een andere kijk weet te bieden op bepaalde zaken, ten opzichte van andere facilitaire bedrijven. Dit maakt dat ze andere beslissingen durven te nemen, maar vaak met succes. 

Wat is er voor jou mogelijk?

Ben jij benieuwd wat EW Facility voor jou kan betekenen, of heb je nog vragen over bepaalde diensten? Neem dan contact op met EW Facility! Zij zullen je graag helpen met al jouw vragen, en bieden graag een overzicht van diensten die zij voor jou zouden kunnen uitvoeren. Zo werk jij straks in de perfect schone werkomgeving.