RB Webart
Image default
Mode en Kleding

Een luiertas kiezen, wij zetten ze op een rijtje

Een luiertas kiezen, wij zetten ze op een rijtje

Als je op zoek gaat naar een luiertas kom je er echt een heleboel tegen, misschien wel zoveel dat je niet weet uit welke je moet gaan kiezen. Ga voor jezelf eens na welke je nodig denkt te hebben qua grootte en opbergruimte. Misschien wil je er wel eentje met heel veel vakjes of misschien wel liever eentje met een rits erin. Het is allemaal mogelijk met de ruime tassen keuze die er bestaat.

Een tas van goede kwaliteit en goed materiaal

Je wilt natuurlijk niet voor de eerste de beste luiertas gaan, je wilt eerst wel zeker weten dat je er een van goede kwaliteit en goed materiaal aanschaft. Met een cowboysbag luiertas hoef jij daar geen seconde over te twijfelen want dat is een zeer goede tas. Een luiertas in een mooie kleur en van stevig materiaal waarin je toch voldoende ruimte hebt en dus ook alles in kwijt kunt. Zo weet je zeker dat je nog jaren met de tas kunt doen en niet iedere keer na gebruik een nieuwe hoeft te kopen.

Neem ook een tas voor jezelf

Een luiertas is niet voor niets voor baby’s, je kunt er in alle vakken en plekken de spullen van je baby kwijt maar wat moet je dan op dat moment doen met de spullen van jezelf? Je kunt uit veel tassen kiezen die bij je passen maar je wilt ook niet met 2 tassen hoeven slepen dus kun je beter voor een klein en praktisch tasje gaan. Telefoontasjes zijn ideaal om je eigen spullen apart te houden van die van je baby, je hoeft niet tussen de luiers te zoeken als jouw telefoon plots afgaat. Geen gezoek meer tussen de babyspullen en geen gemiste telefoontjes meer doordat jouw telefoon in een aparte tas zit dan die van jouw baby

Liever toch iets groters?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een telefoontasje te klein vindt en dat je graag wat meer spullen met je mee wilt nemen. Dan is een damestas wel een hele goede optie omdat je daar toch wat meer ruimte in hebt en er dus ook meer in mee kunt nemen. Tussen alle tassen dames vind jij zeker een tas die voor jou goed is en waarin jij alles kwijt kunt wat je mee wilt nemen en hoef jij je geen zorgen meer te maken over ruimtegebrek in je tas.