RB Webart
Image default
Mode en Kleding

Heren-sneakers: zo style je ze

De tijd dat sneakers alleen maar bij een sportieve of shabby look kunnen is lang en breed voorbij. Sneakers zijn tegenwoordig geschikt voor elke denkbare gelegenheid. Mason Garments heeft bijvoorbeeld een hoop kwalitatieve, geklede sneakers in het assortiment zitten. Je kunt eenvoudig Mason Garments kopen. Is dat even goed nieuws! Want sneakers zitten heerlijk en heel veel mensen dragen het liefst niets anders. Tegenwoordig mag de sneaker ook met alles gecombineerd worden. Zo style jij je sneaker!

Casual

Een klassieke manier om herensneakers te stylen is met een casual outfit. Combineer je favoriete sneakers met een goed passende jeans en een eenvoudig T-shirt. Kortom: doe niet al te ingewikkeld, want de oorsprong van sneakers ligt natuurlijk in het dagelijkse en comfortabele gebruik.

Sportief chic

Tegenwoordig zijn mooie trainingspakken haast een fashion-item geworden en waarom ook niet? Heb jij een mooi trainingspak met een slanke snit? Wees dan vooral niet bang om dit te combineren met een paar mooie sportsneakers en comfortabel en toch stijlvol de deur uit te gaan. Misschien niet geschikt voor elke gelegenheid, maar voor een dagje weg of een avondje met vrienden kan het zeker.

Smart-casual

Verbaas iedereen met een slimme en toch ontspannen look. Draag je heren-sneakers met een chino-broek en een net overhemd. Rol de mouwen op, dat oogt relaxed en nonchalant Een blazer kan hierbij ook prima. Sneakers kunnen tegenwoordig prima in combinatie met wat nettere kleding

Durf uit te pakken met kleur

De standaard en minder standaard sneakermerken brengen steeds meer gedurfde kleuren en kleurcombinaties op de markt. Durf uit te pakken en je felgekleurde sneakers te combineren met een simpele spijkerbroek en shirt. 

Onderhoud je sneakers

Onthoud dat goed onderhoud van je sneakers essentieel is. Houd ze schoon en fris om ervoor te zorgen dat ze er altijd op hun best uitzien. De juiste volgorde is: schoonmaken, verzorgen en beschermen.  Maak je sneakers regelmatig schoon met wat water en groene zeep of met een speciale sneakerclean. Verzorg ze vervolgens met een leercreme of suède-crème (afhankelijk van het materiaal, bij kunststof is schoonmaken voldoende) en spuit ze vervolgens in met een beschermingsspray om je schoenen altijd beschermd te houden tegen water en vuil. Op deze manier style jij je sneakers!