RB Webart
Image default
Mode en Kleding

Matchende trouwschoenen, durf je unieke zelf te zijn!

Hoewel trouwen een eeuwenoud ritueel is, kan je entourage in deze eeuw gelukkig helemaal zelf bepalen of ze wit (of zelfs helemaal zwart) dragen. Kunnen bruiden gewoon in een warenhuisjurk door het gangpad lopen en kunnen bruidsparen zelfs drie bruiloften hebben in plaats van één! Bruiloften zitten echter ook vol tradities. Toch is het goed om na te denken over welke ouderwetse regels het waard zijn om over te slaan, toch toe te passen of misschien wel te herschrijven.

Gewoon is zo gewoon

De verkeerde trouwschoenen kunnen elke prinses in een boze koningin veranderen. Het is verbazingwekkend hoe moeilijk het kan zijn om het perfecte paar ivoorkleurige, witte, gekleurde of zelfs bij elkaar passende trouwschoenen te vinden. Er zijn honderden witte en ivoorkleurige satijnen hakken en platte schoenen om uit te kiezen. Daarom lijkt het vaak een goed idee om gewoon een paar te kiezen zonder er lang over na te denken. Niemand zal immers de schoenen onder de lange jurk zien, toch? Ja, je kunt ervoor kiezen om gewoon een paar witte hoge hakken onder je jurk te dragen. Maar het kan ook net even anders. Je kan ook jullie speelse kant op dé grote dag laten doorschemeren. Doordat jij en je aanstaande bijpassende trouwschoenen dragen bijvoorbeeld. Niet alleen voelt dit de hele dag comfortabel, het persoonlijke tintje maakt je bruiloft des te onvergetelijker. Elke vrouw moet zich immers op haar trouwdag van top tot teen een prinses voelen, toch?

Stijlvol en lekker

Op je trouwdag wil je er nu eenmaal van top tot teen stijlvol uitzien. Ja, dit betekent ook dat je lief bent voor je voeten. Je trouwschoenen moeten niet alleen mooi zijn, ze moeten ook nog eens lekker zitten. Zodat je de hele dag mooie en vrolijke voeten hebt. Maak dus niet zomaar een keuze. Een bruiloft draait om de liefde en interactie tussen de bruid en de bruidegom, met matchende trouwschoenen laat je direct jullie band zien. Dit doe je vooral door bestaande tradities los te laten en hier en daar ouderwetse regels te herschrijven. Door niet te kiezen voor standaard, maar juist voor anders, voor uniek voor matchende trouwschoenen.

We weten allemaal dat het vaak de kleine details zijn die een groot verschil maken, dus waarom zou je niet creatief zijn en een gedurfde beslissing nemen bij het kiezen van je schoenen? Laat je inspireren! Durf je unieke zelf te zijn. Het kiezen van de perfecte trouwschoenen gaat mamelijk verder dan oude tradities.