RB Webart
Image default
Gezondheid

Je valt effectief af met een dieet van deze coaches in Vught

Wil je blijvend afvallen of een goed begin maken aan je goede voornemens? Afvallen is gemakkelijk met een dieet van Total Body Balance in Helmond en Vught. Tijdens dit programma doorloop je vijf fases die zijn samengesteld door oprichten Dick Sandbergen. Sandbergen is ook wel bekend van televisieprogramma’s zoals Hart van Nederland en Massa is Kassa. De coaches van dit bedrijf helpen jou bij het samenstellen van jouw ideale dieet waarmee je duurzaam afvalt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om jojo diëten met het effectieve programma van Total Body Balance.

Je bereikt jouw doelen snel en effectief met de hulp van deze coaches

Wil jij ook afvallen in de omgeving van Helmond? De coaches van Total Body Balance in Helmond en Vught helpen jou bij het samenstellen van jouw dieet. Wanneer je een dieet volgt bij deze experts in Vught, weet je zeker dat je gemakkelijk en blijvend zal afvallen. Tijdens jouw intakegesprek bespreekt een coach van dit bedrijf hoe jouw afvaltraject er uit zal zien. Vervolgens begint de tweede fase waarin jouw darmen gereedgemaakt worden voor jouw dieet. Dan begint het echte dieet. Dit dieet is arm aan suikers en vetten en wordt aangevuld met voedingssupplementen zodat je geen enkele voedingsstof mist. Daarna begint de stabilisatiefase, die ervoor zorgt dat je niet aankomt wanneer je weer “normaal” gaat eten.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Maak een gratis afspraak voor een intakegesprek om jouw dieet te bespreken in Helmond of Vught en begin met afvallen. Laat je verrassen door de heerlijke recepten van dit programma en maak gebruik van het expertise van deze ervaren coaches. Heb je vragen over het programma en de verschillende fases? Neem gerust contact op met de vriendelijke coaches van dit bedrijf via de contactgegevens op hun website. Zij helpen je met plezier verder.