RB Webart
Image default
Eten en drinken

Kerstbrunch: Genieten van de feestdagen met familie en vrienden Kerstmis is de tijd van het jaar om

Een kerstbrunch is een uitstekende manier om dit te doen. Een brunch biedt een breed scala aan heerlijke gerechten en dranken, zodat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Hier zijn enkele ideeën voor een geslaagde kerstbrunch.

Voorgerechten

Begin de brunch met lichte en smakelijke voorgerechten zoals: Fruit salade: Snijd een verscheidenheid aan seizoensfruit zoals bessen, appels, peren en kiwi’s in kleine stukjes en serveer ze in een grote kom. Gerookte zalm: Serveer gerookte zalm met roomkaas, crackers en verse dille. Croissants: Serveer verse croissants met boter en jam.

Hoofdgerechten

Een brunch is niet compleet zonder hartige hoofdgerechten zoals: Quiche: Maak een hartige quiche gevuld met groenten, kaas en eieren. Wafels: Serveer zelfgemaakte wafels met fruit, slagroom en maple syrup. Eggs Benedict: Maak dit klassieke gerecht met gepocheerde eieren, ham en hollandaisesaus.

Bijgerechten

Vul de brunch aan met heerlijke bijgerechten zoals: Geroosterde groenten: Rooster groenten zoals wortels, broccoli en spruitjes in de oven met olijfolie en zout. Aardappelsalade: Maak een aardappelsalade met gebakken aardappelen, rode ui en een mayonaise dressing. Vers brood: Serveer vers brood zoals stokbrood of meergranenbrood met boter en kaas.

Desserts

Een kerstbrunch is niet compleet zonder een selectie van zoete lekkernijen zoals: Kerstkoekjes: Bak kerstkoekjes in de vorm van sterren, kerstbomen en sneeuwvlokken. Chocoladefondue: Smelt chocolade en serveer het met fruit, marshmallows en koekjes. Yoghurt en granola: Serveer yoghurt met granola, vers fruit en honing. Een kerstbrunch is de perfecte manier om samen te komen met familie en vrienden en te genieten van lekker eten en gezelligheid. Met deze ideeën voor voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts zul je zeker een onvergetelijke kerstbrunch creëren.

https://www.happiedelivery.nl/kerst-catering/