RB Webart
Image default
Aanbiedingen

Kies voor Rijschool Rijswijk

Hoe maak jij tijdens jouw rijles een beslissing bij rijschool Rijswijk?

Wanneer je in de auto zit met jouw rijinstructeur zal je veel situaties tegenkomen waarbij je keuzes moet maken over jouw acties. Als dit goed wilt doen dan moet je de vijf stappen nemen die wij hieronder zullen toelichten

Als eerste moet je de situatie waarnemen en er dus bewust van zijn wat er in je omgeving aan de hand is. Ook moet je hier het probleem kunnen herkennen.

Hierna moet je voorspellen wat er vervolgens gaat gebeuren, je kijkt wat de anderen van plan zijn te gaan doen en je bedenkt je ook wat voor invloed jouw acties zullen hebben.

Ook moet je erover nadenken of de uitkomst die je hebt voorspeld een veilige route van actie is en of dit slim is om te laten gebeuren.

Hierna beslis je wat jij gaat doen op basis van de evaluatie die je hebt gemaakt en neem je de actie, zoals je bij rijschool Rijswijk niet anders gewendt bent.

Wat is 2todrive in Rijswijk?

Wanneer je nog geen 18 bent maar wel geïnteresseerd bent in beginnen met jouw rijlessen Rijswijk dan zal je vast weleens van 2todrive gehoord hebben, 2todrive is namelijk de manier waarop je vanaf 16,5 al mag beginnen met rijlessen bij een rijschool Rijswijk.

2todrive zorgt er dus voor dat je al mag beginnen met rijlessen wanneer je 16,5 bent, en je mag jouw praktijkexamen afleggen wanneer je 17 jaar bent. Dit betekent alleen nog niet dat je dan ook alleen de weg op mag. Je mag maximaal 5 coaches registreren waarmee je de we op mag, en wanneer je 18 wordt mag je zelfstandig rijden.

 

https://drivercompany.nl/rijschool-rijswijk/