RB Webart
Image default
Business / Business Services

Ideale uitje in Nijmegen

Ben je toe aan iets anders dan het standaard etentje en bioscoop bezoekje in Nijmegen? Dan kan je terecht in onze escape room. Xcape Logix Nijmegen biedt verschillende arrangementen aan. Zo kan je de escape room combineren met een gps speurtocht of een 3 gangen diner in een gezellig restaurant.

Escape room in Nijmegen: Hoe werkt het precies?

Als je niet helemaal onder het ijs hebt gelegen, dan heb je er vast wel iets van meegekregen. De escape room is het uitje van de afgelopen jaren. Ben je zelf nooit in een escape room geweest, dan vraag je je natuurlijk af wat het allemaal inhoudt. Nou, een escape room is een fysiek spel waarbij de deelnemers worden opgesloten in een kamer. Door slim na te denken en goed samen te werken moet je proberen te ontsnappen uit deze ruimte. Dit doe je door verschillende puzzels op te lossen en uitdagende opdrachten uit te voeren. Zo kom je tot codes en sleutels waarmee je sloten kan open maken. Zodoende vind je uiteindelijk ook de laatste code of sleutel waarmee je uit de kamer kan ontsnappen. Natuurlijk is er geen uitdaging als je de hele dag over je ontsnapping kan doen. Daarom is hier een tijdslimiet aan verbonden. Bij Xcape Logix Nijmegen is dit 60 minuten.

Bedrijfsuitje in een escape room in Nijmegen

Zoals gezegd is het heel belangrijk om goed samen te werken in een escape room. Daarom is de activiteit ook heel erg geschikt als teambuildingsuitje. Als je ooit zelf een bedrijfsuitje hebt georganiseerd, dan weet je dat er heel veel dingen bij komt kijken. Een bedrijfsuitje is vaak georganiseerd om gezellig iets met je collega’s te doen. Om in een ongedwongen sfeertje je collega’s beter te leren kennen buiten het werk om. Je wilt dat iedereen het naar zijn zin heeft. En als het kan wil je toch ook een klein beetje aan teambuilding werken, maar dan in een luchtig sfeertje.

Als je dat allemaal nastreeft voor een bedrijfsuitje, dan is een escape room de activiteit bij uitstek. Om te kunnen ontsnappen uit een escape room, moet iedereen met iedereen samenwerken. Door de diversiteit in puzzels is er voor iedereen wel wat te doen. Niemand zal zich vervelen, iedereen zal erg enthousiast zijn over het uitje. Daarom is de escape room de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje in Nijmegen

 

https://www.xcapelogix.nl