RB Webart
Image default
Bedrijven

Led Design Holland, de marktleider op het gebied van industriele LED verlichting!

Bij Led Design Holland, marktleider op het gebied van industriele LED verlichting, kunt u rekenen op: 

service van A tot Z oftewel advies, inkoop én installatie;

persoonlijke aanpak: één aanspreekpunt voor een zo soepel mogelijke communicatie;

scherpe prijzen dankzij nauwe contacten met led-groothandels.

LDH heeft haar hoofdkantoor in Breda. Klanten zitten verspreid over het land, zowel bedrijven als particulieren. Het Led Design Holland-team deelt de agenda flexibel in, zodat er altijd ruimte is voor een spoedklus. U kunt zowel voor binnen- als voor buitenlampen een beroep doen op LDH.

Exterieur leds die we tegenwoordig veel zien, zijn de grondspot, prikspot, gevellamp en staande lamp. Veel grondspots zijn gemaakt van RVS en hebben een bovenkant van helder of melkwit gehard glas. Ze zijn dompelwaterdicht (IP67), overrijdbaar en kantelbaar in alle richtingen. Een tweede populair model is de zwarte kunststof grondspot. Het materiaal is duurzaam en UV-bestendig; het zwart blijft zwart. Prikspots, de naam zegt het al, kunt u in de grond prikken. Er zijn vierkante kunststof uitvoeringen en ook aluminium armaturen met een te kantelen spot. Onder muurlampen vallen o.a. led bewegingsmelders. Zodra er binnen een bepaalde straal beweging is, gaat de lamp aan. De sensor is zowel horizontaal als verticaal in te stellen. Staande lampen voor buiten zijn er in allerlei soorten en maten. Van zwart tot wit, van rond tot rechthoekig en van klein tot groot.

Welke lamp geschikt is als LED verlichting werkplaats, Retail, kantoor of showroom hangt helemaal af van de afmetingen, de indeling en de hoeveelheid daglicht. Om u als klant alvast een idee te geven van wat er mogelijk is, heeft LDH op haar site per sector een top 3 vermeld. Het gaat dan om topproducten die populair zijn. Voor showrooms zijn dit de Diablo L, de LED Downlight Giro en de Alta. Kijken we naar kantoren dan worden het LED Panel PRO, de LED Downlight Giro – inderdaad een multifunctionele lamp! – en de Lucevaria genoemd. Ook nieuwsgierig naar andere top 3 lijstjes? Neem snel een kijkje op www.leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/