RB Webart
Image default
Business / Business Services

Betrouwbare partner voor professionele codes

Traceerbaarheid is dé reden waarom codering van producten zo belangrijk is. Niet alleen conservenblikken en kartonnen verpakkingen worden gecodeerd, maar ook voedingsmiddelen, cosmetica en kabels krijgen een barcode toegekend. Echter, printen op metaal gaat heel anders in zijn werk dan etikettering van levensmiddelen. Daarbij komt dat er rekening gehouden moet worden met voedselveiligheid wanneer je voedingsmiddelen gaat coderen. Hier heb je geen last van als er een code gedrukt wordt op een metalen buis. Hoe zorg je er dan voor dat codering veilig geschiedt? Voor alle vragen over codering en etikettering ben je bij KBA Metronics aan het juiste adres.

KBA Metronics is dé specialist op het gebied van codering, waardoor wij een betrouwbare partner zijn. Ben je op zoek naar een coderingsspecialist, die een harmonische labelprint kan ontwerpen? Ook kan bieden wij uitkomsten, want wij zorgen ervoor dat iedere productlijn een unieke code toegekend wordt. Uiteraard moet deze passen in het ontwerp van de verpakking, waarbij ook nog eens alle eisen voor codering in acht genomen worden. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over een fantasieloze barcode voor jouw doordachte productontwerp. Tevens verzeker jij jezelf van optimale traceerbaarheid van het product en jouw codes voldoen aan de Europese wetgeving voor etikettering. Je moet er namelijk niet aan denken dat er een fout in jouw product zit, waarbij je niet kan achterhalen bij welke consumenten de verkeerde producten zijn beland.

Codering is dé specialiteit van KBA Metronics. Wij denken mee over het ideale ontwerp van de code en zoeken mee naar de oplossing voor een harmonisch beeld van het product. Je bent te allen tijde verzekerd van een professionele code, die voldoet aan alle eisen voor codering. Jij komt met de ideeën en wij zorgen ervoor dat deze in praktijk gebracht worden.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/