RB Webart
Image default
Business / Business Services

De scheiding regelen in culemborg had ik nooit zo verwacht

Ik en mijn man wilde graag een scheiding Culemborg. Wij zijn een gezin met twee kinderen. Een meisje van tien en een jongen van zeven. Ik en mijn man hadden op een gegeven moment door dat wij de laatste tijd veel discussies hadden. Die hadden wij in het huwelijk al regelmatig. Maar deze discussies waren anders. Ze leken net op een ruzie. Daarom hebben we besloten om op zoek te gaan naar iemand die een echtscheiding voor ons en de kinderen kon regelen.

Scheiding in Culemborg bij De Mare Mediation

Ik en mijn man wilde graag op een normale en rustige manier scheiden in Culemborg. Wij wouden geen drama creeren samen. Dat was voor ons niet gezond en voor de kinderen ook niet. Iemand, die wij goed kenden, die raden ons aan om met de dames van De Mare Mediation te gaan praten. Het eerste wat wij dachten was: ‘waarom ook niet?’ Dus zo gezegd, zo gedaan. Een afspraak gemaakt met één van de dames van het bedrijf. Zij verwelkomde ons erg beleefd en we gingen in haar kantoor praten over onze wensen van de scheiding. Het was erg fijn om met haar te praten. Ze luisterde goed naar de wensen van allebei. Nadat we goed hadden besproken hoe wij het gingen aanpakken, volgende er nog een afspraak voor details, gesprek over kinderen en het uiteindelijke uitvoering van het proces. Ze hebben ons echt goed begeleid in het proces en er was helemaal geen sprake van drama of ruzie.

Kinderen

Voor onze kinderen was het moeilijk te begrijpen waarom hun mama en papa niet meer van elkaar hielden. Samen met de Mare Mediation hebben we het gehad over de scheiding van hun ouders. Ze waren voor een paar dagen helemaal verward door het nieuws. Maar uiteindelijk gingen ze er goed mee overweg met de hulp van hun.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over echtscheidingen of mediation? Bekijk dan de website van De Mare Mediation. Daar staat alle informatie over hun diensten, het bedrijf zelf en wat zij voor u kunnen betekenen. U kunt daar ook meteen de contactgegevens van De Mare Mediation vinden voor een afspraak.