RB Webart
Image default
Business / Business Services

Dé ultieme horeca groothandel van Nederland!

Er zijn veel verschillende soorten horeca groothandels in Nederland, maar Heuvel Horeca onderscheid zich vergeleken met de andere! Door de beste kwaliteit producten en spullen aan te bieden voor een mooie en scherpe prijs, zijn zij de een van de beste groothandels in Nederland als het gaat om het werken in de horeca!

Heuvel Horeca!

Van kleding tot koekenpannen, bij de horeca groothandel Heuvel Horeca kunt u alles krijgen wat u nodig heeft voor een geheel nieuwe horeca of vervanging voor oude spullen. Ook qua apparatuur hebben wij alles waar een horecabedrijf helemaal blij van wordt. bijvoorbeeld voor in de keuken om de beste gerechten en etenswaren klaar te maken en koelkasten om alles goed in te kunnen bewaren en veel meer! Bovendien hebben we voor iedereen wat. Voor degene die een bar runt of een catering, het maakt helemaal niks uit! Ook voor de inrichting van uw horeca kunt u bij ons terecht. Van meubels tot textiel, u kunt helemaal los gaan in de meubilair hoek.

Deskundig advies

Soms weet u niet precies wat u moet kiezen tussen verschillende merken of kleuren of andere dingen. Bij Heuvel Horeca kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze voor uw horeca. U kunt bij ons een afspraak maken via de website en dan komt u naar ons kantoor en gaan wij samen kijken wat het beste is voor u. Bijvoorbeeld qua merken en materiaal, want het is belangrijk dat u met de juiste spullen kan werken in uw bedrijf. Hopelijk kunnen wij met ons advies u verder helpen met het maken van de goede keuze.

Kom kijken in onze showroom!

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gerust langs onze showroom die gevestigd is in Veenendaal. Daar staan bijna al onze producten om te laten zien en kunt u sommige producten zelfs uitproberen. Wij vertellen u graag alles over de producten en bieden u een kopje koffie en thee aan! U kunt ook op onze website kijken voor meer informatie over het assortiment via www.heuvelhoreca.nl.