RB Webart
Image default
Business / Business Services

E- boekhouden

Het online boekhouden ook wel eboekhouden genoemd is heel erg makkelijk, snel en overzichtelijk. Eboekhouden zijn applicaties die u gebruikt in uw browser. U kun t dan ook overal waar u bent uw eboekhouden doen, want het enige wat u nodig heeft is een computer en een internet aansluiting. Het is zelf zo dat als u op vakantie bent of een dagje weg bent, en de behoefte heeft of even wat werk te verrichten dan heeft u alsnog toegang tot uw gegevens. Eboekhouden is erg handig voor kleine ondernemers, die hebben dan snel en duidelijk op elk gewenste moment een overzicht van hoe het ervoor staat met hun onderneming. Dus een review over eboekhouden kunt dat ook snel vinden op het internet, want er zijn genoeg tevreden mensen die er wat over gezegd hebben. Of u nou een zzp-er ,een zelfstandige ondernemer, een freelancer, een club, een vereniging of een klein middelgroot bedrijf heeft, het eboekhouden bespaart u veel ergernis en onnodige kosten. Als u altijd uw zaken online regelt zoals boekhouden en uw bankzaken, dan wordt dit gekoppeld en heeft u altijd direct toegang tot al uw gegevens. U kunt makkelijk op internet vinden hoe u uw eboekhouden gemakkelijk kunt koppelen met uw webwinkel, uw bank en misschien ook wel de belastingdienst.

Uw kunt op deze manier ook makkelijk uw facturen online versturen en geld bespaart op alle post. U loopt zo ook niet de risico dat u een klant vergeet een factuur te sturen. Omdat alle gegevens in één systeem staan , kunt u de financiële gegevens van uw bedrijf en klanten makkelijk delen binnen uw organisatie. Zo heeft iedereen toegang tot hetzelfde systeem, wat veel makkelijk is er ook veel efficiënter. De voordelen van eboekhouden is: Je kunt makkelijk de aangifte opsturen naar de belasting dienst, bankafschriften kunnen volautomatisch ingeladen worden bij verschillende banken en er is geen boekhoud kennis nodig om met eboekhouden te starten. Je kunt veel informatie op internet vinden voor de dingen die u nog niet weet.

 
Eboekhouden voor een zzp-er

Een ander belangrijk punt om te weten is, dat het niet langer meer nodig is om back-ups van uw gegevens te maken. U heeft zo dan geen overvolle systeem, terwijl je wel weet dat je altijd alles bij de hand hebt. Eboekhouden zal u maandelijks heel wat minder kosten geven, omdat u voor een groot deel zelf online uw boekhouding kunt doen. Ga eerst op internet je zelf iets inlichten over het gebruiken van eboekhouden. U heeft doorgaans alleen maar een browser nodig om gebruik te kunnen van een online boekhoud programma. De schermen van een online applicatie zijn eigenlijk webpagina’s, die door browsers worden geïnterpreteerd en weergegeven. De pagina’s worden op de server gegenereerd voor de software wat hiervoor bedoeld is. Het werk wordt dus voornamelijk op een webserver gedaan. Als u gebruikt maakt van een online boekhoud programma dat via een browser werkt, dan kunt u bijna elke systeem uw boekhouden bekijken. Het maakt dan ook niet uit in welke browser u zit.

http://www.offective.nl/