RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een HP PageWide printer voor een goede prijs

Heeft u als bedrijf er over nagedacht om een HP PageWide printer aan te schaffen? Nee?! Want het is echt te moeite waard om deze geweldige en unieke printer een kans te geven om te laten schitteren op uw werkplek. Wij laten u zien in deze blog waarom u voor ons moet kiezen en waarom de HP PageWide printer een must is voor uw bedrijf!

Wat kan een HP PageWide printer voor u betekenen?

Wat de HP PageWide printer zo uniek maakt, is dat deze printer één van de weinige printers is die grote formaten documenten in één keer kan uitprinten binnen een paar seconden! Wilt u dus uw gehele portfolio ‘even’ uitprinten? Dan is het mogelijk! Bovendien levert het nog steeds de super hoge kwaliteit wat u van een HP PageWide printer verwacht. Bent u helemaal verliefd op deze printer, maar u wilt ook nog een scanner erbij? Geen probleem! Wij bieden multifunctionals aan bij Repromat! Multifunctionals houdt in dat u kunt printen met het apparaat maar ook vele andere functies erbij kunt doen, zoals een printer en scanner in één! U hoeft niet twee aparte apparaten te kopen en het bespaard u bakken met geld.

Uw Fullservice partner!

Bij Repromat bieden ook full service aan onze klanten. Is er iets mis met uw machine of is er iets stuk gegaan? Geen nood, ons vakdeskundige professionals helpen u graag met het repareren van uw machine. Wij hebben monteurs over heel Nederland verspreid zitten, dus u hoeft niet lang te wachten voordat er iemand komt om u te helpen. Op de website vindt u het telefoonnummer wat u kan bellen.

Repromat

Wilt u meer weten over de verschillende printers en andere producten die Repromat verkoopt? Dan kunt u terecht op de website van Repromat voor meer informatie over alle producten en diensten die Repromat voor u kan aanbieden. Bovendien kunt u daar meteen een offerte aanvragen voor de producten waar u interesse in heeft. U kunt ook een afspraak komen maken met ons en dan geven wij u professioneel advies. Hopelijk kunnen wij u in de printwereld goed helpen!