RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een spandoek gebruiken als buiten reclame

Een spandoek is een veel gebruikte vorm van buiten reclame. Veel bedrijven verkiezen een spandoek boven bijvoorbeeld busreclame, een billboard of een poster. Dit komt door de vele voordelen die een spandoek te bedienen heeft. Denk hierbij aan het formaat, de mogelijkheid tot bedrukken maar ook het materiaal speelt een grote rol. Wanneer je ervoor kiest om een spandoek te laten bedrukken zal je waarschijnlijk verbaasd zijn van de vele mogelijkheden die er zijn. Je kunt een zelf bedrukt spandoek helemaal naar je eigen wens ontwerpen en laten bedrukken. Zo heb je uiteindelijk een spandoek die helemaal voldoet aan jouw eisen. Je kunt dan jarenlang gebruik maken van je zelf bedrukte spandoek.

Voordelen van een spandoek

Spandoeken kun je bedrukken op verschillende soorten materiaal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bisonyl of meshdoek. Maar daarnaast kun je ook kiezen uit vlaggendoek of blockout. Hierbij heb je het voordeel dat je kunt kiezen uit verschillende materialen. Zo zal er altijd een bepaald materiaal tussen zitten dat voldoet aan jouw eisen.

Daarnaast kun je bij het bedrukken van een spandoek zelf de grootte bepalen. Dit is ideaal wanneer je graag een groot bericht of afbeelding op je spandoek wilt laten bedrukken. Zo is deze voor iedereen goed te zien, ook van een verre afstand.

Uiterlijke kenmerken van een spandoek

Het mooie aan zelf een ontwerp op je spandoek laten bedrukken, is dat je eindeloze keuzes kunt maken op het gebied van uiterlijke kenmerken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de afwerking te voorzien van een omzoming en ringen, maar je kunt er ook voor kiezen om het schoon te snijden, of misschien vind je een tunnelzoom wel mooi? Daarnaast kun je dankzij het formaat ook helemaal naar wens afbeeldingen en teksten op het spandoek laten bedrukken. Wil je graag een spandoek in een liggend formaat? Dan kan dat. Maar ook spandoeken met een staand formaat kunnen online worden besteld.

http://www.drukbedrijf.nl/buitenreclame/spandoeken/