RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een touringcar huren is bij Noot geen probleem

Bent u op zoek naar een goedkope touringcar huren? Dan zit u bij Noot aan het juiste adres. Noot kan u helpen in het verhuren van allerlei soorten auto’s en wagens. Zoals bedrijfswagens, rolstoeltouringcar, leerlingenvervoer, taxi’s, limousines en nog veel meer. Bovendien zijn ze al meer dan 40 jaar lang de verhuurspecialist in regio Ede. Dus heeft u binnenkort een uitje met collega’s of u moet voor een hele school vervoer regelen voor een schoolreisje? Dat is allemaal mogelijk bij Noot.

Een touringcar huren en reclame maken?!

Als bedrijf kunt u een touringcar huren, maar u kunt ook op de bussen van Noot reclame maken! Ja, dat leest u goed. U kunt als bedrijf een reclame op de buitenkant van de bussen plakken. Deze bussen worden dan speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u zelf bepalen wat er in de bus komt. Hoeveel mensen er in de bus maximaal passen, of de zitplaatsen verbeterd moeten worden. U zegt het maar en zij regelen het voor u. Natuurlijk helpen zij een handje met het adviseren van u over de bus zelf. Als experts en specialisten op dit vakgebied weten de medewerkers van Noot veel over de bussen en wagens. Bij een afspraak bij ons op kantoor kunt u Noot alles vertellen wat u wilt.

Meer huren?

Noot verhuurt niet alleen wagens en bussen aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Bijvoorbeeld, als uw dochter of zoon bijna gala heeft, wilt hij of zij natuurlijk in stijl aankomen rijden. Daarvoor verhuren wij limousines, inclusief chauffeur. Zij geven uw kinderen de tijd van hun leven. Bovendien kunt u ook een taxi huren. Als u gaat kamperen met vrienden bijvoorbeeld is misschien een busje makkelijker dan 3 auto’s. Kortom, Noot Ede heeft iedereen wel wat te bieden!

Contact Noot

Bent u ook benieuwd wat Noot Ede u kan aanbieden qua vervoer? Bekijk dan snel de website van Noot voor meer informatie over personenvervoer en het bedrijf zelf. De locatie van het kantoor van Noot is veranderd. Vanaf 28 maart 2018 hebben zij een nieuw adres in Ede. Voor meer details, kunt u de website www.noot.nl bekijken.