RB Webart
Image default
Business / Business Services

GRIP Interieurprojecten

Bij GRIP Interieurprojecten nemen wij kantoren serieus. De indeling van een kantoor maakt namelijk een groot verschil in het werkplezier. Een goed ingericht kantoor kan bijdragen aan een fijne werksfeer en betere resultaten. Het is bij het interieurontwerp voor kantoor dus belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. 

Lichtinval 

Zonlicht is belangrijk, vooral als werknemers veel achter hun computerscherm zitten. U wilt niet ’s ochtends als het donker is van huis weggaan, in een donker kantoor zitten en dan in het donker thuis komen van uw werk. Het is dus belangrijk om zonlicht binnen te laten in het kantoor. Toch kan het vaak lastig zijn om dit zonlicht te reguleren, zelfs met zonwering. Gelukkig is dit vrij simpel op te lossen door de werkplek haaks op de gevel te plaatsen. Hierdoor heeft u minder kans op hinderlijk achterlicht of een reflectie op uw beeldscherm. 

Meer uitzicht

De werkplek haaks op de gevel plaatsen heeft niet alleen als voordeel beter lichtinval, maar geeft ook meer uitzicht voor de werknemer. Vanuit ons oerinstinct houden wij onze omgeving graag in de gaten (op zoek naar gevaar). Hoewel de kans op gevaar tegenwoordig vrij klein is, is het voor de meeste mensen nog steeds prettig om zicht te hebben om mensen die ons naderen en de omgeving te overzien. Vaak is een deur van een kantoorruimte parallel geplaatst aan de gevel. Door het haaks plaatsen van de werkplek op de gevel zijn naderende mensen vaak beter zichtbaar. 

Interieurprojecten zijn een kwestie van gevoel

Bij GRIP Interieurprojecten weten we dat het inrichten van een kantoor vaak voor een groot deel gevoel is. Een ruimte moet goed aanvoelen. Soms is het lastig te omschrijven waarom iets wel of niet goed staat. Onze medewerkers hebben echter veel ervaring met het inrichten van kantoorruimtes. Door gebruik te maken van rationele kennis creëert GRIP plattegronden en indelingen die goed voelen. Wij houden daarbij rekening met vormgeving en functionaliteit. Bent u benieuwd naar de interieurprojecten die wij al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje op onze website of ontvang vrijblijvend ons laatste GRIP magazine!

Gerelateerde artikelen

Incassobureau in Rotterdam nodig?

Het VvE beheer in Rotterdam door VT2000

De zoektocht naar een boekenscanner voor een museum!