RB Webart
Image default
Business / Business Services

Houten vloeren

Houten vloeren geven een woning een warme en charmante aanblik. Echter bestaat er nog steeds een grote misvatting over houten vloeren bij de meeste mensen. De meeste mensen denken onterecht dat houten vloeren enorm duur zijn. Daarom kiezen veel mensen bij het plaatsen van een nieuwe vloer voor tegels of voor kunststof varianten De kunststof varianten worden dan aangelegd in de vorm van bijvoorbeeld laminaat welke qua uiterlijk op een houten vloer moeten lijken. In veel gevallen kom je met de aanschaf van een kunststof vloer uit op een lagere prijs. Houten vloeren worden in de meeste gevallen verkocht door winkels en ketens die werken met tussenhandelaren. Op deze manier wordt de prijs van houten vloeren onnodig opgedreven. Het zou daarom beter zijn wanneer je terecht kan bij een partij die alles zelf produceert, verkoopt en installeert. Deze partij bestaat wel degelijk en daarom is nu het moment aangebroken om nader kennis te maken met Bax Houthandel. Bij Bax Houthandel kan je terecht voor een grote verscheidenheid aan houten vloeren. Daarbij verkoopt men onder andere lamelparket en laminaat in alle soorten en maten. Bax Houthandel is uniek in zijn soort omdat het werkt zonder tussenhandelaar. Men heeft een eigen fabriek waar op ambachtelijke en vakkundige wijze de producten worden vervaardigd. Het feit dat men zelf produceert verkoopt en installeert maakt ze significant goedkoper dan anderen binnen deze sector.

Showroom

Houten vloeren van Bax Houthandel zijn te bewonderen in hun showroom te Barneveld. De showroom heeft werkelijke projectvoorbeelden, waardoor je direct een impressie krijgt van hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. In Barneveld bevindt zich tevens de fabriek waar de houten vloeren worden gemaakt. Naast Barneveld vind je verkooppunten op andere plaatsen in het land. Deze vind je in Amsterdam Zoetermeer en in Utrecht. De keuze voor houten vloeren dient echter weloverwogen te worden gemaakt. Houten vloeren moeten namelijk onderhouden worden.

Onderhoud

Houten vloeren zijn gevoelig voor vocht. De luchtvochtigheid is van invloed op de kwaliteit van houten vloeren. Ook op het gebied van kennis aangaande het onderhoud van houten vloeren is Bax Houthandel een ware specialist. Op de website kan je alvast een kijkje nemen en de nodige inspiratie opdoen. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op.