RB Webart
Image default
Business / Business Services

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats, waar kwaliteit voorop staat

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats helpt u uw droomtuin te verwezenlijken en te onderhouden. Onze diensten bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Het onderhouden van tuinen doen we niet alleen voor de tuinen die we zelf hebben aangelegd, maar ook voor uw huidige tuin!

Persoonlijk en modern

Bij ons bedrijf heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. Wij zorgen er altijd voor dat alles tot in de details is afgewerkt. Om uw tuin te onderhouden of aan te leggen, maken wij gebruik van moderne en gespecialiseerde apparatuur. Hierdoor kunt u er bij ons van uitgaan dat het resultaat van ons werk niets minder dan uitstekend is. Bij de aanleg van uw tuin maken wij ook gebruik van goede, degelijke en duurzame materialen. Wij willen namelijk dat onze projecten er na vijf of tien jaar nog steeds goed uitzien. Hoveniersbedrijf v.d. Kraats heeft dan ook als motto: ‘Waar kwaliteit z’n plek kent.’ Het bedrijf heeft een persoonlijke aanpak. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek over wat u graag voor uw tuin wilt en wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon en e-mail. Bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin staan uw verlangens altijd voorop. Zo krijgt u de droomtuin die u wilde.

Over Hoveniersbedrijf v.d. Kraats

Hoveniersbedrijf v.d. Kraats voert ontwerp, aanleg en onderhoud uit voor uw tuin. Wij zijn werkzaam in zowel de particuliere als zakelijke sector. In 2000 zijn wij, Jan van de Kraats en José van den Brandhof begonnen met dit bedrijf. Jan heeft een passie voor het hoveniersvak en voert elk project met passie uit. Hij zorgt ervoor dat alle details kloppen en u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering. José maakt de tuinontwerpen. Zij weet u altijd te verrassen met innovatieve ideeën voor uw tuin. Laat u dus vooral inspireren door haar vele ideeën! Naast onze professionele mensen, maken wij ook gebruik van professionele gereedschappen. Onze hoveniers maken gebruik van een breed assortiment aan moderne machines en apparatuur. Voor een groot deel werken die op accustroom. Dit is beter voor mens en milieu. Net als een tuin! Een tuin is goed voor het milieu en staat ook nog eens prachtig! Vooral met de vakantie voor de deur. Neem dus contact met ons op, dan bespreken we misschien binnenkort wel met u alle mogelijkheden voor een nieuwe tuin!